26/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (26/03)

Δεδομένα ημέρας με τρεις επιλογές.

Ντονκάστερ - Τσάρλτον: Έμεινε μακριά από τα τρίποντα για ακόμα μία αγωνιστική η Ντονκάστερ που αναδείχθηκε στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, ισόπαλη με 0-0, στην έδρα της Φλίτγουντ. Από την άλλη πλευρά, η Τσάρλτον πήρε δεύτερο σερί τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπάρτον δίχως να δυσκολευτεί. Αμφότερες δίνουν βάση κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και όχι τόσο στην επίτευξη τερμάτων. Αυτό αναμένεται να γίνει και σήμερα με τους δύο προπονητές να μην αναμένεται να πάρουν ρίσκα. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Σέφιλντ Γουέντζντεϊ - Τσέλτεναμ: Δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο ματς να πανηγυρίσει τρίποντο η Σέφιλντ Γουέντζτεϊ καθώς αναδείχθηκε εκ νέου ισόπαλη, με 0-0 απέναντι στην Τζίλιγχαμ. Όσο για την Τσέλτεναμ, δεν έπιασε καλή απόδοση στην έδρα της Πλίμουθ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0, εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν ποιοτικότερο σύνολο και θα επιδιώξουν διακαώς να πάρουν το τρίποντο που θα τους βάλει στα πλέι οφ. Δεν «κυνηγάει» τίποτα η Τσέλτεναμ που βρίσκεται στην 12η θέση, pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.55.

Ίπσουιτς - Πλίμουθ: Έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών η Ίπσουιτς καθώς στην τελευταία της αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, απέναντι στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας για ακόμα μία αγωνιστική. Η Πλίμουθ από την άλλη πλευρά, πήρε έκτη συνεχόμενη νίκη δίχως να δεχθεί και πάλι γκολ, αυτή τη φορά εντός έδρας, απέναντι στην Τσέλτενταμ με 2-0. Σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες οι οποίες θα παίξουν ανοιχτά επιδιώκοντας να σκοράρουν γκολ. Υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και στα δύο «στρατόπεδα», επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.85.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

17:00 Ντονκάστερ - Τσάρλτον: Under 2.5 (1.75)
17:00 Σέφιλντ Γουέντζντεϊ - Τσέλτεναμ: 1 (1.55)
17:00 Ίπσουιτς - Πλίμουθ: GG (1.85)