26/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (26/02)

Δεδομένα Σαββάτου με τρεις αναμετρήσεις.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης: «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης που δίχως να παίξει στο 100% νίκησε με 2-0, στην έδρα της Λαμίας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Ατρόμητο νικώντας με 3-0, στο ντεμπούτο του Μπούργος στον πάγκο της ομάδας. Βολεύονται και με το Χ στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για το τρίποντο. Safe επιλογή μοιάζει το Χ2 σε απόδοση 1.47.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της παρουσιάζει η Έβερτον που έχασε δίχως να πείσει με 2-0, στην έδρα της Σαουθάμπτον. Όσο για την Μάντσεστερ Σίτι, στάθηκε τρομερά άτυχη εντός έδρας χάνοντας με 3-2 από την Τότεναμ. Αμφότερες χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, αμφότερες θα παίξουν φουλ επίθεση με στόχο να βρουν γκολ. Υπάρχει μπόλικη ποιότητα και στα δύο «στρατόπεδα», επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Σασσουόλο - Φιορεντίνα: Μπορεί να μην βρισκόταν σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ωστόσο η Σασουόλο κατάφερε να πάρει τεράστιο τρίποντο με 2-0, στην έδρα της πρωτοπόρου Ίντερ. Η Φιορεντίνα από την άλλη δείχνει να «επιβιώνει» και χωρίς τον Βλάχοβιτς παίρνοντας δεύτερο σερί τρίποντο, αυτή τη φορά με 1-0 κόντρα στην Αταλάντα. Και οι δύο ομάδες παίζουν στην αντεπίθεση. Ταυτόχρονα, έχουν πολλά αμυντικά κενά τα οποία δεν έχουν καταφέρει να επιλύσουν ακόμα. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Άρης: X2 (1.47)
19:30 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Over 2.5 (1.60)
21:45 Σασουόλο - Φιορεντίνα: Over 2.5 (1.60)