23/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (23/04)

Δεδομένα Σαββάτου με τέσσερις επιλογές.

Ίντερ - Ρόμα: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, η Ίντερ κατάφερε να νικήσει με 3-0, στο ντέρμπι της πόλης για το κύπελλο, την Μίλαν, με 3-0. Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη, στην έδρα της Νάπολι με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέβασαν τις γραμμές τους στα τελευταία λεπτά βρίσκοντας την ισοφάριση με όμορφο σουτ του Ελ Σαραουί. Στα του σημερινού ματς, η ομάδα του Ιντζάγκι θα παλέψει μέχρι τέλους για να αναδειχθεί και πάλι πρωταθλήτρια Ιταλίας. Όσο για την ομάδα του Μουρίνιο, δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας, ειδικότερα όταν έχει απέναντι της ποιοτικότερα ή ακόμα και ισάξια ρόστερ. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το 1Χ σε απόδοση 1.20.

Σεντ Ετιέν - Μονακό: Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η Σεντ Ετιέν, στην έδρα της Μπορντό. Για ακόμα μία αγωνιστική, οι στεφανουά έπαιξαν φυλ επίθεση δίχως να δώσουν την απαραίτητη προσοχή στα μετόπισθεν. Από την άλλη πλευρά, η Μονακό πήρε ακόμα ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-0, εναντίον της ποιοτικής Νις. Στο σημερινό ματς, το βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες είναι τεράστιο. Αμφότερες αρέσκονται στο να παίζουν φουλ επίθεση και να δημιουργούν φάσεις δίχως πάντοτε να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι. Επιλογή το Over 1.5 σε απόδοση 1.25.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατάφερε να επιστρέψει στα τρίποντα με τεράστιο διπλό, στο ντέρμπι του Λονδίνου, ενάντια στη Τσέλσι με 4-2. Έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, έφυγε στις αντεπιθέσεις με ταχύτητα καταφέρνοντας να σκοράρει από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Όσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για ακόμα μία αγωνιστική ήταν κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας με 4-0, στην έδρα της Λίβερπουλ. Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με ανεβασμένο το ηθικό και με στόχο ένα εισιτήριο για την επόμενη χρονιά και το Champions League. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν η ομάδα του Ράγκινγκ, pick θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.35.

Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Τρίτη σερί νίκη για την Μπρέντφορντ, αυτή τη φορά με 2-1, στην έδρα της Γουότφορντ. Δίχως να διεκδικεί μέχρι στιγμής κάτι το ουσιαστικό στο πρωτάθλημα, η Μπρέντφορντ συνεχίζει να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα μετά την έλευση του Έρισκεν στην ομάδα. Η Τότεναμ από την άλλη, δεν άρεσε στο τελευταίο ματς με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο σερί νικών της καθώς ηττήθηκε με 1-0, εντός έδρας από την Μπράιτον. Ουδέποτε πίεσε ολοκληρωτικά τον αντίπαλο, το «πλήρωσε» με γκολ στα τελευταία λεπτά. Αναμένεται να ψάξει την αντίδραση η ομάδα του Κόντε απέναντι ωστόσο σε έναν αντίπαλο που παρουσιάζει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους που έχουν ποιότητα και ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.29.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Ίντερ - Ρόμα: 1X (1.20)
Σεντ Ετιέν - Μονακό: Over 1.5 (1.25)
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1X (1.35)
Μπρέντφορντ - Τότεναμ: Over 1.5 (1.29)