23/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (23/03)

Δεδομένα ημέρας με τέσσερα σημεία.

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου: Τρίτη σερί ήττα για τον Απόλλων Πόντου, αυτή τη φορά με 1-1 απέναντι στον Απόλλων Λάρισας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Εσούμμα στο 24ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε και αυτός ισόπαλος με 1-1, στην έδρα του Θεσπρωτού. Στο σημερινό ματς οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το τρίποντο. Αμφότερες πρέπει να πάρουν τρίποντο έτσι ώστε να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, pick θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.35.

Λεβαδειακός - Καλλιθέα: Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός στο τελευταίο ματς, συνέτριψε με 6-0 εντός έδρας τον Ηρόδοτο και πλέον έχει βάλει γερές βάσεις για την επιστροφή του στην Super League 1. Όσο για την Καλλιθέα θα μπορούσε να πάρει μέχρι και τη νίκη στην έδρα της Επισκοπής ωστόσο «κόλλησε» στο 1-1. Ανώτερη από τον αντίπαλο, ήταν κυρίαρχη δίχως να καταφέρει ωστόσο να φύγει με το τρίποντο. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι που έχουν και ένα ρόστερ πολλαπλάσιο από αυτό των φιλοξενούμενων. Η Καλλιθέα είναι ακόμα στο «κόλπο» της ανόδου δίχως όμως να πείθει ολοκληρωτικά από τον Φλεβάρη και έπειτα. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος σε απόδοση 1.50.

Ιταλία U19 - Γερμανία U19: Μόλις μία ήττα στα τελευταία εφτά ματς μετράει η Ιταλία που διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο με πολλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της νίκησε δύσκολα με 1-0 την Τουρκία U19 σε φιλικό. Η Γερμανία από την άλλη παρουσιάζει αστάθεια μην έχοντας νίκη στα τελευταία δύο επίσημα ματς. Στο τελευταίο -χρονικά- ματς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Ελλάδα U19. Καλύτερο το μομέντουμ για τους γηπεδούχους, θα επιδιώξουν να κυριαρχήσουν στον αγώνα και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο. Σημείο θα αποτελέσει ο άσος DNB σε απόδοση 1.65.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

12:30 Ιταλία U19 - Γερμανία U19: 1 DNB (1.65)
15:00 Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου: Over 1.5 (1.35)
15:00 Λεβαδειακός - Καλλιθέα: 1 (1.50)