23/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (23/01)

Δεδομένα Κυριακής με τρεις επιλογές.

Τορίνο - Σασσουόλο: Άλλη μία νίκη πανηγύρισε η Τορίνο, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Σαμπντόρια. Όσο για την Σασσουόλο, δυσκολεύτηκε ωστόσο κατάφερε να πάρει και αυτή τρίποντο, με 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι. Αναμένονται γκολ στο σημερινό ματς καθώς αμφότερες παίζουν με επιθετικό πλάνο δίχως πάντοτε να δίνουν την απαραίτητη βαρύτητα στα μετόπισθεν. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Έμπολι - Ρόμα: Η Έμπολι το πάλεψε όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου, στην παράταση με 3-2 από την Ίντερ. Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα είχε εύκολο έργο απέναντι στην Λέτσε την οποία και νίκησε με 3-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Πολλά τα αμυντικά κενά που δεν έχει καταφέρει να διορθώσει η Ρόμα, η Έμπολι είναι μία ομάδα που παίζει στην αντεπίθεση και σίγουρα θα βρει γκολ. Αμφότερες θα «παλέψουν» για το τρίποντο καθώς είναι αναγκαίο. Επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.47.

Αλαβές - Μπαρτσελόνα: Απογοητευτική η Αλαβές, στο τελευταίο χρονικά ματς για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 4-0 από την Μπέτις. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη δεν τα κατάφερε στο κύπελλο όπου και δέχθηκε τον αποκλεισμό, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην παράταση με το ματς να λήγει 2-1. Φαίνονται αδύναμοι να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Τσάβι θα έχει την κατοχή με στόχο να χτυπήσει εκεί που «πονάει» ο αντίπαλος. Pick θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.66.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:00 Τορίνο - Σασσουόλο: Over 2.5 (1.65)
19:00 Έμπολι - Ρόμα: GG (1.47)
22:00 Αλαβές - Μπαρτσελόνα: 2 (1.66)