22/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (22/12)

Δεδομένα Τετάρτης με τρία σημεία.

Ρόμα - Σαμπντόρια: Πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και παράλληλα την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής διαλύοντας την Αταλάντα μέσα στο Μπέργκαμο με σκορ 1-4. Από την άλλη πλευρά, η Σαμπντόρια κόλλησε στο Χ απέναντι στην Βενέτσια (1-1). Σε άψογη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα ψάξουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.50.

Νις - Λανς: Δυσκολεύτηκε ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με 1-0, κόντρα στην Σολέ. Όσο για την Λανς, επικράτησε και αυτή στο κύπελλο, με 1-0 κόντρα στην Στάντε Πουατεβίν. Αμφότερες βρίσκουν γκολ με μεγάλ ευκολία. Ωστόσο, και οι δύο έχουν πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Στο προσκήνιο βρίσκεται το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: Επιτέλους νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με 3-2 σε ένα τρομερό ματς, απέναντι στην Μπέτις. Προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, δέχθηκε την ανατροπή όμως δεν τα παράτησε. Τέλος στο σερί νικών για την Ρεάλ Μαδρίτης που αναδείχθηκε ισόπαλη, εντός έδρας με 0-0 απέναντι στην Κάντιθ. Μετράνε σημαντικές απουσίες οι δύο αντιπάλοι στο σημερινό ματς ωστόσο η Ρεάλ διαθέτει ένα ποιοτικότατο ρόστερ με αρκετές επιλογές. Σε πρώτο πλάνο το DNB διπλό σε απόδοση 1.61.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:30 Ρόμα - Σαμπντόρια: 1 (1.50)
22:00 Νις - Λανς: Over 2.5 (1.80)
22:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 DNB (1.61)