21/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (21/06)

Δυνατά σημεία ημέρας (21/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Συνεχίζει να τρέχει το εξαιρετικό σερί στα δυνατά σημεία της ημέρας. Με την ίδια «συνταγή» και σήμερα όπου και προέκυψαν δύο σημεία από την μελέτη του κουπονιού.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Αλντοσίβι - Πλατένσε: Η Αλντοσίβι εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον βαθμό σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές έχοντας ισάριθμες ήττες. Στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση ηττήθηκε με 1-0 από την Πατρονάτο ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου της προπονητή. Από την άλλη πλευρά, η Πλατένσε θα λέγαμε πως μέχρι στιγμής είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, στο τελευταίο της ματς, κόντρα στην Χιμνάσια Λα Πλάτα με 1-1. Στο σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί. Βρίσκονται σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για τους γηπεδούχους. Η Αλντοσίβι μοιάζει χαμένη αυτό το διάστημα έχοντας πολλά κενά σε επίθεση και άμυνα. Τον πρώτο λόγο έχει το πιο safe X2 σε απόδοση 1.42.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Λος Άντζελες Γκάλαξι - Σακραμέντο Ρεπάμπλικ: Μπήκε τέλος στο σερί νικών για την Λος Άντζελες Γκάλαξι που στην τελευταία της αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στο Πόρτλαντ. Σε έναν ισορροπημένο αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Γιόβελιτς στο 88ο λεπτό. Όσο για το Σακραμέντο, βρίσκεται στην β' κατηγορία του πρωταθλήματος και μετράει τρεις σερί νίκες ενώ έχει μόλις μία ήττα τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Το ποιοτικό χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τεράστιο. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο έτσι ώστε να συνεχίσουν στο κύπελλο και στα ημιτελικά, με μοναδικό στόχο να φτάσουν στην κατάκτηση όπου θα δώσει και ένα εισιτήριο για το Champions League της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.20.

Απόλαυσε 0% γκανιότα σε κορυφαία ματς μόνο στη Novibet!*

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Αλντοσίβι - Πλατένσε: X2 (1.42)
Λος Άντζελες Γκάλαξι - Σακραμέντο Ρεπάμπλικ: 1X (1.20)

Το παιχνίδι σου καλύτερο τώρα στη Novibet!*