20/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (20/06)

Δυνατά σημεία ημέρας (20/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Τρομερή σερί τρέχει η στήλη "τα δυνατά σημεία της ημέρας" όπου μετράει τρεις σερί ημέρες με συνολικό απολογισμό 7/7. Σήμερα θα ασχοληθούμε εκ νέου με δύο σημεία από το αποψινό πρόγραμμα.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Γοδόι Κρουζ - Ντεφένσα Χουστίτσια: Δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 νίκων η Γοδόι Κρουζ καθώς έχασε, στην έδρα της Ροζάριο Σεντράλ με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους, δέχθηκαν γκολ στο πρώτο μέρος ενώ ο Μπρέιτενμπρουτς δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 76ο λεπτό, πέντε λεπτά μόλις μετά την είσοδο του στο ματς. Από την άλλη πλευρά, η Ντεφένσα Χουστίτσια αναδείχθηκε ισόπαλη για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά απέναντι στην Ουρακάν με 1-1. Έπαιξε καλά μόνοσ τα πρώτα λεπτά του ματς με τον αντίπαλο στη συνέχεια να ισορροπεί τα πράγματα στην αναμέτρηση. Στο σημερινό ματς φαβορί είναι η Γοδόι Κρουζ. Είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της όπου μετράει και τρεις σερί νίκες ενώ την ίδια στιγμή απέναντι της έχει έναν αντίπαλο που δεν θα λέγαμε πως πείθει με την μέχρι στιγμής εικόνα του στο πρωτάθλημα. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το 1Χ σε απόδοση 1.36.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Σάο Πάολο - Παλμέιρας: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση η Σάο Πάολο η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μποταφόγκο. Ουδέποτε κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο με τον αντίπαλο να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ στο 61ο λεπτό. Όσο για την Παλμέιρας μετράει σερί τρίων συνεχώμενων νικών με τελευταία αυτήν με 4-2 κόντρα στην Γκοιανιένσε. Η ομάδα του Φερέιρα συμπλήρωσε 18 σερί παιχνίδια όπου παραμένει αήττητη παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο. Απόψε, οι φιλοξενούμενοι είναι και αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Διαθέτουν ένα ποιοτικότερο ρόστερ ενώ είτε εντός είτε εκτός παρουσιάζουν άκρως ανταγωνιστική εικόνα. Προβληματίζουν οι γηπεδούχοι κυρίως στα μετόπισθεν, pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.36.

Απόλαυσε 0% γκανιότα σε κορυφαία ματς μόνο στη Novibet!*

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Γοδόι Κρουζ - Ντεφένσα Χουστίτσια: 1X (1.36)
Σάο Πάολο - Παλμέιρας: X2 (1.36)

Το παιχνίδι σου καλύτερο τώρα στη Novibet!*