20/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (20/03)

Η ομάδα του bet-planet παραθέτει τα δυνατά σημεία της ημέρας!

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Το πάλεψε ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, από την έδρα του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε, εν τέλει κατάφερε να νικήσει με 2-1, εντός έδρας τον Άρη. Στο σημερινό ματς απόλυτο φαβορί σαφώς και είναι ο Ολυμπιακός. Έχει ένα ρόστερ με πολλές και ποιοτικές επιλογές, αναμένεται να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να «κλειδώσει» από νωρίς το τρίποντο. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 1.65.

Άρης - Παναθηναϊκός: Εμφάνισε για ακόμα μία φορά ανταγωνιστική εικόνα ο Άρης ωστόσο αυτή την φορά δεν ήταν αρκετό δεχόμενος την ήττα με 2-1, στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσο για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός που πήρε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, εντός έδρας, κόντρα στη ΑΕΚ με 1-1. Στο αποψινό ματς ο Άρης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες βασικών παικτών ενώ προβλημάτισαν στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει ο άσος DNB σε απόδοση 1.45.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μπορούσε ακόμα και να κερδίσει στην έδρα του Παναθηναϊκού ωστόσο έμεινε στο 1-1. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά πήρε τεράστια νίκη-πρόκριση στην έδρα της Γάνδης, με 2-1, για τον θεσμό του Conference League. Η ομάδα του Οφρυδόπουλο σήμερα θα επιδιώξει να πάρει τρίποντο που θα μειώσει την διαφορά από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κουβαλάει κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης η ομάδα του Λουτσέσκου ενώ υπάρχουν και απουσίες στην άμυνα. Σε πρώτο πλάνο ο άσος DNB σε απόδοση 1.45.

Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Καταιγιστική ήταν η Λειψία στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση καθώς διέσυρε την Γκρόιτερ Φιρτ, εκτός έδρας με 6-1. Όσο για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League με συνολικό σκορ 3-2, απέναντι στην Μπέτις. Σε καταπληκτικό μομέντουμ βρίσκονται οι παίκτες της Λειψίας με την ομάδα τους να αποτελεί και το απόλυτο φαβορί σήμερα. Υπάρχουν αμυντικά κενά από πλευράς φιλοξενούμενων, σημείο από την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.45.

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Φράιμπουργκ η Βόλφσμπουργκ που έκανε υπερπροσπάθεια ωστόσο δεν έφτασε ποτέ έστω στην ισοφάριση (3-2). Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν δέχθηκε 2/2 ήττες από την Αταλάντα τελειώνοντας άδοξα από το Europa League. Απόψε αναμένω από την Βόλφσμπουργκ να παίξει χωρίς σκοπιμότητες για δύο αποτελέσματα. Προβληματίζει το τελευταίο διάστημα η φιλοξενούμενη ομάδα που έχει και σημαντικές απουσίες κυρίως στην επίθεση. Pick θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.60.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: 2 (1.65)
Άρης - Παναθηναϊκός: DNB 1 (1.45)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: DNB 1 (1.45)
Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1 (1.45)
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν: 1X (1.60)