20/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (20/02)

Δεδομένα Κυριακής με τρεις επιλογές.

Φιορεντίνα - Αταλάντα: Σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει η Φιορεντίνα, στην έδρα της Σπέτσια με 2-1. Όσο για την Αταλάντα, έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League νικώντας με 2-1, τον Ολυμπιακό. Πολλά τα αμυντικά κενά που ταλαιπωρούν τους φιλοξενούμενους, σίγουρα η Φιορεντίνα μπορεί να βρει τους χώρους για να απειλήσει και να πάρει βαθμό/ούς. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το 1Χ διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.44.

Ίντερ - Σασσουόλο: Αν και εμφάνισε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, η Ίντερ δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ, για την φάση των «16» του Champions League. Από την άλλη πλευρά, η Σασσουόλο παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι που ωστόσο δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Παίζουν επιθετικά οι φιλοξενούμενοι που είναι «φωτιά» στην αντεπίθεση, pick θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.40.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν κάκιστη στο αμυντικό κομμάτι και το «πλήρωσε» χάνοντας με 3-2, στην έδρα της Μαγιόρκα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ από την άλλη, έμεινε όρθια στην Γερμανία καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, στην έδρα της Λειψίας, για τους «32» του Europa League. Ντέρμπι Βάσκων με της Αθλέτικ να έχει και την στήριξη των φιλάθλων της. Με το μυαλό στον επαναληπτικό της Πέμπτης η Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα που θα στοχεύσουν στην κούραση του αντιπάλου. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο DNB άσος σε απόδοση 1.65.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

13:30 Φιορεντίνα - Αταλάντα: 1X (1.44)
19:00 Ίντερ - Σασσουόλο: Over 2.5 (1.40)
22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ: 1 DNB (1.65)