19/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (19/02)

Δεδομένα Σαββάτου με τρία σημεία.

Σαλερνιτάνα - Μίλαν: Δεν κατάφερε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει τρίποντο η Σαλερνιτάνα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Τζένοα. Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν έπαιξε όσο χρειάστηκε παίρνοντας το τρίποντο με 1-0, κόντρα στην Σαμπντόρια. Απόλυτο φαβορί στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σε καλή και ψυχολογική κατάσταση. Οι παίκτες του Πιόλι θα επιδιώξουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σημείο θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.36.

Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση η Ναντ νικώντας για δεύτερι σερί παιχνίδι, με 1-0 αυτή τη φορά, την Ρεμς. Όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν, κυριάρχησε και εν τέλει νίκησε στο τέλος, με 1-0, την Ρεάλ Μαδρίτης χάρις σε έξοχη ενέργεια και τελείωμα του Εμπαμπέ στο 94ο λεπτό. Η ομάδα του Ποκετίνο θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή. Δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν -ποιοτικά- τα δύο ρόστερ, επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.44.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: Δεν εμφάνισε ανταγωνιστική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο η Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να ηττηθεί, στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, με 1-0. Η Αλαβές από την άλλη, πήρε σημαντική νίκη με 2-1, απέναντι στην Βαλένθια. Ο Αντσελότι και οι παίκτες του θα παλέψουν για το τρίποντο έτσι ώστε να κρατήσουν την διαφορά από την δεύτερη Σεβίλλη. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο οι φιλοξενούμενοι, pick από τον αγώνα θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.28.

Τα δυνατά σημεια της ημέρας:

21:45 Σαλερνιτάνα - Μίλαν: 2 (1.36)
22:00 Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (1.44)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές: 1 (1.28)