17/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (17/04)

Δεδομένα Κυριακής με τέσσερα σημεία.

Νις - Λοριάν: Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Νις η οποία προβλημάτισε για ακόμα μία αγωνιστική, δεχόμενη ήττα με 3-0, στην έδρα της Λανς. Από την άλλη πλευρά, η Λοριάν «ισοπέδωσε» με  6-2 την Σεντ Ετιέν. Έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήταν και εξαιρετικά εύστοχη στην τελική προσπάθεια, απέναντι στην αντίπαλη εστία. Στο σημερινό ματς αναμένεται να δούμε μία Νις διαφορετική. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο που γενικότερα δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία. Η Νις έχει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να κυριαρχήσει στον αγώνα, επιλογή θα αποτελέσει το πιο safe 1X διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.22.

Άρης - ΠΑΟΚ: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης, στην έδρα της ΑΕΚ, όπου και νίκησε με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου, έπαιξε στην αντεπίθεση ενώ μάλιστα είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, έχασε πολλές φάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την «πικρή» ήττα με 1-0 από την Μαρσέιγ και παράλληλα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Conference League. Στα του σημερινού αγώνα, οι γηπεδούχοι παίζουν καλύτερα απέναντι σε αντιπάλους που παίζουν εξίσουν επιθετικά. Ο Μπούργος θα «χτυπήσει» στην κούραση των φιλοξενούμενων, έχει το ρόστερ για να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Και εδώ επιλογή θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.30.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προσπάθησε και επέβαλε τον ρυθμό του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και αρκέστηκε στην ισοπαλία, σε ένα ματς όπου δεν είχε γκολ από τις δύο ομάδες. Όσο για τον Ολυμπιακό, εμφανίζεται τρομερά αδιάφορος εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλος με 1-1, κόντρα στην ΑΕΚ. Ισχυρό το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό ματς για τους γηπεδούχους που στην έδρα τους είναι φανταστικοί. Δεν θα δώσει το 100% ο Ολυμπιακός καθώς ακολουθεί και μεσοβδόμαδα παιχνίδι κυπέλλου. Τον πρώτο λόγο έχει το 1Χ σε απόδοση 1.40.

Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι: Η Γουέστ Χαμ, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να πάρει νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, με 3-0, στην έδρα της Λυών. Η Μπέρνλι από την άλλη, συνεχίζει να μην μπορεί να βρει σταθερότητα στις αναμετρήσεις της. Έχασε με 2-0 απέναντι στην Νόριτς με συνέπεια την απομάκρυνση του Ντάις από τον πάγκο της ομάδας. Το κίνητρο στο μεσημεριανό ματς είναι πολύ ισχυρό και για τις δύο ομάδες. Η Γουέστ Χαμ θέλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Μπέρνλι να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Αμφότερες θα «ψάξουν» τα γκολ, τον πρώτο λόγο έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.34.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Νις - Λοριάν: 1X (1.22)
Άρης - ΠΑΟΚ: 1X (1.30)
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 1X (1.40)
Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι: Over 1.5 (1.34)