17/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (17/02)

Δεδομένη Πέμπτης με τρία σημεία.

Σερίφ Τίρασπολ - Μπράγκα: Τερμάτισε 3η στο Champions League η Σερίφ Τίρασπολ παίρνοντας το εισιτήριο για τους «32» του Europa. Από την άλλη πλευρά, η Μπράγκα βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στους ομίλους. Στα του σημερινού ματς, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η αγωνιστική απραξία των γηπεδούχων. Η Μπράγκα θα θελήσει να κάνει το βήμα πρόκρισης, αποτελεί ποιοτικότερο σύνολο. Τον πρώτο λόγο έχει το DNB 2 σε απόδοση 1.48.

Ζενίτ - Μπέτις: Ούτε η Ζενίτ έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς το πρωτάθλημα Ρωσίας είναι σε διακοπή. Όσο για την Μπέτις, φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση είτε διεκδικώντας τον τίτλο στην διοργάνωση είτε τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Έχει την ποιότητα για να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ η Ζενίτ. Από πλευράς φιλοξενούμενων, το σύνολο του Πελεγκρίνι παίζει φουλ επίθεση και δεν αναμένεται να αλλάξει την εικόνα της. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.72.

Πόρτο - Λάτσιο: Η μοναδική αήττητη ομάδα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι η Πόρτο. Στα της Ευρώπης τερμάτισε 3η στο Champions League, σε έναν όμιλο με τις Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίλαν. Η Λάτσιο από την άλλη πλευρά, παρουσιάζει αστάθεια την φετινή χρονιά καταφέρνοντας ωστόσο να πάρει την πρόκριση στο Europa League. Φουλ επίθεση παίζουν και οι δύο ομάδες που ωστόσο διαθέτουν αμυντικά κενά. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:45 Σερίφ - Μπράγκα: 2 DNB (1.48)
19:45 Ζενίτ - Μπέτις: GG (1.72)
22:00 Πόρτο - Λάτσιο: Over 2.5 (1.87)