16/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (16/06)

Δυνατά σημεία ημέρας (16/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Η ομάδα του bet-planet επιστρέφει για ακόμα μία μέρα με τη στήλη "δυνατά σημεία ημέρας". Πάμε να συνεχίσουμε το θετικό σερί που έχουμε χτίσει.

Μποταφόγκο - Σάο Πάολο: Κάκιστη για ακόμα μία αγωνιστική η Μποταφόγκο η οποία δέχθηκε τέταρτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 1-0, εντός έδρας, κόντρα στην Αβάι. Δέχθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ουδέποτε κατάφερε να βγάλει αντίδραση δημιουργώντας έντονα παράπονα από τους φιλάθλους της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, η Σάο Πάολο μπορεί να μην εντυπωσίασε ωστόσο επέστρεψε στα τρίποντα με 1-0 κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο. Πέτυχε το γκολ κόντρα στη ροή του ματς ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ. Στην σημερινή αναμέτρηση η Σάο Πάολο θα στοχεύσει στο να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση σε αντίθεση δηλαδή με τους γηπεδούχους. Η Μποταφόγκο δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει άμεσα το αρνητικό σερί καθώς οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Είναι μία ομάδα που δείχνει να μην έχει πλάνο ενώ ο προπονητής δεν εμπνέει τους παίκτες. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το πιο safe Χ2 σε απόδοση 1.39.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Παλμέιρας - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Εκπληκτική για ακόμα μία αγωνιστική η Παλμέιρας, νίκησε με 2-0 στην έδρα της Κοριτίμπα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, κατάφερε να σκοράρει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ντουντού και Ρόνι. Όσο για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πήρε απίστευτο τρίποντο με 2-0 στην έδρα της Φλουμινένσε. Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής για την ομάδα του Ζορζίνιο, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε μόλις στο 21ο λεπτό πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μέρος. Στο αποψινό ματς, οι γηπεδούχοι φυσικά αποτελούν το απόλυτο φαβορί. Η Παλμέιρας είναι μία ομάδα που και φέτος στοχεύει στην κορυφή. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν μετράει δύο σερί νίκες ωστόσο φέτος θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Pick θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.36.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Μποταφόγκο - Σάο Πάολο: X2 (1.39)
Παλμέιρας - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: 1 (1.36)

Cash out τώρα και στα free bet!