16/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (16/04)

Δεδομένα ημέρας με πέντε σημεία.

Τότεναμ - Μπράιτον: Σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ η οποία νίκησε με 4-0, στην έδρα της Άστον Βίλα. Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Κόντε, ξεχώρισε ο Σον που πέτυχε χατ τρικ. Από την άλλη πλευρά, η Μπράιτον έκανε την μεγάλη έκπληξη νικώντας με 2-1, στην έδρα της Άρσεναλ. Το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι υπέρ των γηπεδούχων. Οι «πετεινοί» θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο έτσι ώστε να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα και να βρίσκονται στους ομίλους του Champions League την επόμενη σεζόν. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει ο άσος σε απόδοση 1.40.

Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος: Από εκεί που τον είχα όλοι ξεγραμμένο, ο Απόλλων πήρε δεύτερο σερί τρίποντο, αυτή τη φορά στην έδρα του ΟΦΗ με 2-1, και πλέον έχει βάλει γερές βάσεις για να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος έπαιξε ανοιχτά, δίχως να αγχωθεί, σκοράροντας στα τελευταία είκοσι λεπτά (3-0) απέναντι στην Λαμία. Η ομάδα του Τεννέ σήμερα θέλει πάση θυσία τη νίκη. Απέναντι της θα βρει μία ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά δοκιμάζοντας πρόσωπα και συστήματα. Αμφότερες θα ψάξουν τα γκολ έτσι ώστε να φτάσουν στο τρίποντο, τον πρώτο λόγο έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.42.

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ: Τραγική εμφάνιση από την Σαουθάμπτον που ηττήθηκε με το βαρύ 6-0, εντός έδρας κόντρα στην Τσέλσι. Δεν εμφάνισε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ανταγωνιστικό πρόσωπο ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί περισσότερα τέρματα αν ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Όσο για την Άρσεναλ, άρχισε να κάνει «κοιλιά» μην καταφέρνοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή τη φορά έχασε με 2-1, εντός έδρας, κόντρα στην αδιάφορη Μπράιτον. Στο σημερινό ματς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Αρτέτα χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ποιότητα στο ρόστερ υπάρχει, τον πρώτο λόγο έχει το πιο safe Χ2 σε απόδοση 1.31.

Φιορεντίνα - Βενέτσια: Έκανε την μεγάλη έκπληξη την περασμένη αγωνιστική η Φιορεντίνα νικώντας με 3-2, στην έδρα της Νάπολι. Έπαιξε σωστά στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε κάθε κενό του αντιπάλου φτάνοντας με σχετική ευκολία σε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Η Βενέτσια από την άλλη συνεχίζει να προβληματίζει όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Μετράει έξι σερί ήττες με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 1-2, εντός έδρας από τον Ουντινέζε. Σαφώς και απόλυτο φαβορί σήμερα είναι η Φιορεντίνα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο ενώ η αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων δεν μας αφήνουν την εντύπωση πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό ματς. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος σε απόδοση 1.36.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Τότεναμ - Μπράιτον: 1 (1.40)
Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος: Over 1.5 (1.42)
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ: X2 (1.31)
Φιορεντίνα - Βενέτσια: 1 (1.36)