15/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (15/04)

Δεδομένα Παρασκευής με τρία σημεία.

 Μπόρνμουθ - Μίντλεσμπρο: Δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο για δεύτερο σερί ματς η Μπόρνμουθ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη πλευρά, η Μίντλεσμπρο ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αυτή τη φορά με 1-0, εντός έδρας, κόντρα στη Χαλ. Θα ψάξει την αντίδραση στο σημερινό ματς η Μπόρνμουθ που σαφώς και αποτελεί ένα ποιοτικότερο σύνολο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά δεν πείθουν με την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα και σίγουρα δεν δείχνουν ικανοί για να τους εμπιστευτούμε. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το πιο safe 1X διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.29.

Χάντερσφιλντ - ΚΠΡ: Άρχισε να παίρνει μπρος η Χάντερσφιλντ που πήρε εκ νέου τρίποντο, αυτή τη φορά με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στη Λούτον. Όσον αφορά την ΚΠΡ, υπέστει πέμπτη σερί ήττα, με 2-1, αυτή τη φορά στην έδρα της Πρέστον. Το κίνητρο στο ματς είναι μονόπλευρο. Η Χάντερφιλντ «καίγεται» για βαθμούς έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση αναπνοής από την 2η. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν δίχως να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ματς, σχεδιάζοντας την επόμενη χρονιά. Σημείο o DNB άσος σε απόδοση 1.40.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις: Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ νικώντας με 2-1, την Έλτσε. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανεβάσει τον ρυθμό της και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Μία από τα ίδια και για την Μπέτις που γύρισε «τούμπα» το ματς , στην έδρα της Κάντιθ, με το ίδιο σκορ. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο και σήμερα το τρίποντο που θα τις οδηγήσει σε μία πιο σίγουρη θέση, στην «μάχη» που δίνουν για να βρίσκονται του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει μεσοεπιθετική ποιότητα που μπορεί να μας χαρίσει αρκετά γκολ και στα δύο «στρατόπεδα» δίχως όμως να έχουν λύσει όλα τα αμυντικά προβλήματα που υπάρχουν την φετινή σεζόν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Over 1.5 σε απόδοση 1.32

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Μπόρνμουθ - Μίντλεσμπρο: 1X (1.29)
Χάντερσφιλντ - ΚΠΡ: 1 DNB (1.40)
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις: Over 1.5 (1.32)