14/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (14/05)

Δεδομένα ημέρας με τρεις αναμετρήσεις.

Έμπολι - Σαλερνιτάνα: Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ίντερ, η Έμπολι δεν μπόρεσε να αμυνθεί σωστά με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-2. Μπήκε δυνατά στο μας, εκμεταλλεύτηκε τα κενά του αντιπάλου ωστόσο δεν μπόρεσε να καλύψει τις δικές της αδυναμίες, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ανατροπή. Από την άλλη πλευρά, η Σαλερνιτάνα βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Παραμένει αήττητη για έξι σερί παιχνίδια ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη, εντός έδρας, με 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Η Έμπολι έχει σωθεί ενώ η Σαλερνιτάνα είναι μόλις στο +1 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, επιλογή θα αποτελέσει το πιο safe Χ2 σε απόδοση 1.36.

Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ: Εξαιρετική εμφάνιση από την Ουνιόν Βερολίνου, κατάφερε να πάρει τρίποντο, στην έδρα της Φράιμπουργκ με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρουν τρία γκολ από το 11ο έως και το 41ο λεπτό. Όσο για την Μπόχουμ, παραμένει βαθμολογικά αδιάφορη παίρνοντας ωστόσο δεύτερη σερί νίκη, με 2-1, κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στο αποψινό ματς, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο που θα τους δώσει ουσιαστικά και το προβάδισμα για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League την επόμενη σεζόν. Αποτελούν ποιοτικότερο σύνολο σε σύγκριση με τους φιλοξενούμενους, αναμένεται να έχουν την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες στον αγώνα. Σε πρώτο πλάνο ο άσος DNB σε απόδοση 1.19.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τεράστιο διπλό για τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι αιωνίων, με 2-1, στον Πειραιά. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έπαιξε «μυαλωμένα» στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα να σκοράρει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ κατέβηκε με πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ χάνοντας μάλιστα με 3-0 από την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι με τρίποντο κλειδώνουν την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απέναντι τους μία ομάδα χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο που στα πλέι οφ έχει πάρει όλη και όλη μία νίκη. Σε φοβερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, θα τους εμπιστευτούμε. Άσος σε απόδοση 1.33.

 

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Έμπολι - Σαλερνιτάνα: X2 (1.36)
Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ: DNB 1 (1.19)
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: 1 (1.33)