11/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (12/05)

Δεδομένα ημέρας με δύο επιλογές.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Κάντιθ: Για τέταρτο σερί ματς έμεινε μακριά από τα τρίποντα η Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 2-1, στην έδρα της Λεβάντε. Είχε άσκοπα την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ουδέποτε κατάφερε να κυριαρχήσει στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, η Κάντιθ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα τρίποντα, με 3-0, εντός έδρας, κόντρα στην Έλτσε. Η κόκκινη που δέχθηκε ο αντίπαλος άνοιξε τον δρόμο για να πετύχουν οι γηπεδούχοι τρία γκολ στα τελευταία δεκατρία λεπτά του αγώνα. Στο σημερινό ματς περιμένω την Κάντιθ να «χτυπήσει στα ίσια» τον αντίπαλο. Δεν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Σοσιεδάδ που προβληματίζει ειδικότερα στο αμυντικό κομμάτι. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το διπλό με +3 Χάντικαπ σε απόδοση 1.19.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ: Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκεται η Ράγιο Βαγιεκάνο που έμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη, στην έδρα της Χετάφε με 0-0. Οι φιλοξενούμενοι δίχως να εντυπωσιάσουν στο ματς, κατάφεραν να μην απειληθούν ποτέ από τον αντίπαλο. Σε ότι αφορά την Βιγιαρεάλ, η ομάδα του Έμερι έμεινε επίσης στην ισοπαλία, με 1-1 κόντρα στην Σεβίλλη. Στην αποψινή αναμέτρηση το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Τα «κίτρινα υποβρύχια» θα έχουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που είναι αδιάφορος. Χρειάζονται διακαώς το τρίποντο έτσι ώστε να βρεθούν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχουν την ποιότητα για να το καταφέρουν. Επιλογή θα αποτελέσει το πιο safe Χ2 σε απόδοση 1.25.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Κάντιθ: 2 (+3 Χάντικαπ) (1.19)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ: X2 (1.25)