10/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (11/05)

Δεδομένα ημέρας με δύο αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ - Άρης: Παρέμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Ο Λουτσέσκου ζητάει άμεσα αντίδραση από την ομάδα του έτσι ώστε να μην χάσει την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης αν και είχε απέναντι του έναν μισό Ολυμπιακό, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ήττας χάνοντας με 1-0, χάρις σε γκολ του Τικίνιο στις αρχές του δεύτερου μέρους. Στο σημερινό ματς αναμένεται οι γηπεδούχοι να προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν σταθερά κακή εικόνα στα τελευταία δύο ματς με τους παίκτες να δείχνουν απογοητευμένοι και συνάμα αδιάφοροι. Τον πρώτο λόγο έχει το 1Χ σε απόδοση 1.29.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Γουότφορντ - Έβερτον: Συνέχεια στο σερί ηττών έδωσε η αδιάφορη Γουότφορντ, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Κανένα ενδιαφέρον από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στην αναμέτρηση, ήδη ο Χότζον σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τα «ελάφια» στην Championship. Όσο για την Έβερτον, «γύρισε ο διακόπτης» και πλέον μετράει δύο σερί νίκες με τελευταία αυτή στην έδρα της Λέστερ (2-1). Ο Λάμπαρντ καταφέρνει το τελευταίο διάστημα να παίρνει το 100% από τους παίκτες του παίζοντας μάλιστα ταυτόχρονα όμορφο ποδόσφαρο. Στο σημερινό ματς το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους και αυτούς θα στηρίξουμε. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία ενώ παράλληλα, όπως προείπαμε έχουν ήδη υποβιβαστεί δίχως να «κυνηγάνε» κάτι το ουσιαστικό. Σε πρώτο πλάνο το Χ2 σε απόδοση 1.20.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

ΠΑΟΚ - Άρης: 1X (1.29)
Γουότφορντ - Έβερτον: X2 (1.20)