10/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (10/05)

Δεδομένας ημέρας με δύο σημεία.

Βαλένθια - Μπέτις: Δεν κατάφερε ούτε τώρα να πανηγυρίσει τρίποντο η Βαλένθια που αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αρκέστηκε κυρίως σε έναν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, ουδέποτε κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις το πάλεψε απέναντι στην Μπαρτσελόνα ωστόσο το γκολ του Άλμπα στο 94ο λεπτό έκανε την διαφορά, με την ομάδα του Πελεγκρίνι να δέχεται εντός έδρας ήττα με 2-1. Στο σημερινό ματς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Η Μπέτις θέλει να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα, αυτό θα επιτευχθεί μόνο με ενδεχόμενο τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει το Χ2 σε απόδοση 1.33.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Κράτησε το καλύτερο για το τέλος η Μπαρτσελόνα νικώντας με 2-1, στην έδρα της Μπέτις. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο με την ομάδα του Τσάβι να παίρνει δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Όσο για την Θέλτα, έπεισε μετά από καιρό νικώντας με το εμφατικό 4-0, εντός έδρας, την Αλαβές. Άκρως ανταγωνιστική εμφάνιση, μπόρεσε να σκοράρει από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Άσπας να ξεχωρίζει. Στα του αποψινού ματς, οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά με μοναδικό στόχο να σκοράρουν γκολ. Έχει δείξει σε πολλές περιστάσεις ότι δεν φοβάται να παίξει επιθετικά απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα η Θέλτα, κάτι ανάλογο αναμένεται να δούμε και σήμερα. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.18.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Βαλένθια - Μπέτις: X2 (1.33)
Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Over 1.5 (1.18)