10/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (10/04)

Δεδομένα Κυριακής με τέσσερα συνολικά σημεία.

Νάπολι - Φιορεντίνα: Έκανε αυτό που έπρεπε στην έδρα της Αταλάντα η Νάπολι, νικώντας με 3-1, βάζοντας «φωτιά» πλέον στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα του Σπαλέτι απέχει μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Μίλαν. Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα δίχως να «πατήσει» γκάζι, κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Έμπολι. Αναμένεται να δούμε γενικότερα γκολ στο σημερινό ματς καθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Υπάρχει επιθετική ποιότητα και ισχυρό βαθμολογικό κίνητορ και στα δύο «στρατόπεδα», τον πρώτο λόγο έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.30.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Τα βρήκε «σκούρα» απέναντι σε μία Ατλέτικο Μαδρίτης που έπαιξε φουλ άμυνα ωστόσο κατάφερε να κάνει το βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με με 1-0. Όσο για την Λίβερπουλ, είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπενφίκα την οποία και νίκησε με 3-1 στην Πορτογαλία. Ματς που θα κρίνει πολλά το σημερινό καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν στενή «μάχη» για τον τίτλο έως την τελευταία αγωνιστική. Δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκα οι δύο προπονητές που θα δώσουν κυρίως βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Under 4.5 σε απόδοση 1.20.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Για ακόμα ένα ματς δεν ηττήθηκε από τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0, στην Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον ΠΑΟΚ καταφέρνοντας να πάρει τρίποντο «χρυσάφι» με 2-1 που τον ανέβασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο σημερινό ματς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το παιχνίδι τους με στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους οδηγήσει, με προϋποθέσεις, ακόμα και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιλογή θα αποτελέσει το safe Χ2 σε απόδοση 1.27.

ΑΕΚ - Άρης: Αν και παρουσίασε βελτιωμένο «πρόσωπο», η ΑΕΚ δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά να πανηγυρίσει τρίποντο, παίρνοντας την ισοπαλία, από την έδρα του Ολυμπιακού με 1-1. Δίχως να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, ο Άρης δεν σκόραρε για δεύτερο σερί ματς με αποτέλεσμα να αναδειχθεί και αυτός ισόπαλος, εντός έδρας, με 0-0, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν ποιοτικές επιλογές στην επίθεση ενώ δεν πείθουν στην άμυνα. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.35.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:00 Νάπολι - Φιορεντίνα: Over 1.5 (1.30)
18:30 Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Under 4.5 (1.20)
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: X2 (1.27)
19:30 ΑΕΚ - Άρης: Over 1.5 (1.35)