09/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (09/04)

Δεδομένα Σαββάτου με πέντε συνολικά επιλογές.

Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ: Δεν έπεισε με την εμφάνιση της στην Ισπανία η Μπάγερν Μονάχου που ηττήθηκε με 1-0, με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ. Από την άλλη πλευρά, η Άουγκσμπουργκ πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο, απέναντι στην Μάιντζ με 2-1. Στο σημερινό ματς οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να παίξουν επιθετικά και να σκοράρουν γκολ. Αμφότερες έχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις στην επίθεση με το Over 2.5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1.20.

Άρσεναλ - Μπράιτον: Δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση η Άρσεναλ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Βρέθηκε από το πρώτο και όλας ημίχρονο πίσω στο σκορ δίχως να βγάλει αντίδραση. Όσο για την Μπράιτον, πήρε τον πόντο της ισοπαλίας, εντός έδρας με 0-0 απέναντι στην Νόριτς δίχως να «κυνηγάει» κάτι στο πρωτάθλημα. Απόλυτο φαβορί στο ματς οι γηπεδούχοι που θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Οι «γλάροι» από την άλλη συνεχίζουν να είναι αδιάφοροι σχεδιάζοντας ήδη την επόμενη σεζόν που θα τους βρει και πάλι στην Premier League. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το πιο safe Over 1.5 σε απόδοση 1.20.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι: Όντας αδιάφορη, η Σαουθάμπτον εξακολουθεί να παίζει δίχως να χαραμίζει πολλές δυνάμεις. Στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 χάρις σε γκολ του Γουόρντ Πράουζ. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι προβλημάτισε εκ νέου χάνοντας με 3-1, εντός έδρας, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς θα ψάξουν το «ξέσπασμα». Έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο ενώ απέναντι τους έχουν μία ομάδα που έχει δεχθεί συνολικά δεκατρία γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Η ποιότητα υπάρχει για να «γυρίσει ο τροχός», θα πάμε σε μία πιο «σίγουρη» επιλογή που αποτελεί το Χ2 σε απόδοση 1.30.

Ίντερ - Βερόνα: Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, η Ίντερ κατάφερε να είναι θριαμβεύτρια στο ντέρμπι απέναντι στην Γιουβέντους, νικώντας στο Τορίνο με 1-0. Δεν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ το νικητήριο γκολ κατάφερε να πετύχει ο Τσαλχάνογλου. Όσο για την Βερόνα, πήρε τρίποντο δύσκολα επίσης με 1-0, εντός έδρας κόντρα στην Τζένοα. Απόλυτο φαβορί στο ματς η Ίντερ που θα επιδιώξει να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Ωστόσο, διαθέτει αμυντικά κενά τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ποιοτικοί επιθετικοί των φιλοξενούμενων. Αναμένεται ένα ματς ανοιχτό με πολλές φάσεις και αρκετά γκολ, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Over 1.5 σε απόδοση 1.21.

Κάλιαρι - Γιουβέντους: Από το κακό στο χειρότερο η Κάλιαρι που δέχθηκε τέταρτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με το «βαρύ» 5-1 στην έδρα της Ουντινέζε. Όσο για την Γιουβέντους, την αδικεί η ήττα με 1-0 από την Ίντερ και πλέον η υπόθεση τίτλος γίνεται ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το τρίποντο έτσι ώστε να διατηρήσουν τις όσες ελπίδες έχουν για να αναδειχθούν πρωταθλητές. Σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Κάλιαρι, δεν αναμένεται να βάλει δύσκολα στην «Μεγάλη Κυρία». Pick θα αποτελέσει το 2 DNB σε απόδοση 1.25.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:30 Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ: Over 2.5 (1.20)
17:00 Άρσεναλ - Μπράιτον: Over 1.5 (1.20)
17:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι: X2 (1.30)
19:00 Ίντερ - Βερόνα: Over 1.5 (1.21)
21:45 Κάλιαρι - Γιουβέντους: 2 DNB (1.25)