09/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (09/01)

Δεδομένα Κυριακής με τρία σημεία.

Νάπολι - Σαμπντόρια: Αν και είχε πολλές απουσίες, η Νάπολι κατάφερε να βγάλει ένα αρκετά ανταγωνιστικό «πρόσωπο» παίρνοντας την ισοπαλία, στην έδρα της Γιουβέντους, με 1-1. Όσο για την Σαμπντόρια, έδειξε για ακόμα ένα ματς να μην μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ χάνοντας με 2-1 από την Κάλιαρι. Έχει απουσίες στο σημερινό ματς η Νάπολι, διαθέτει ικανότατους παίκτες στην επίθεση η Σαμπντόρια. Αμφότερες έχουν αμυντικά κενά αλλά και επιθετικές λύσεις, επιλογή θα αποτελέσει το GG ή Over 2.5 σε απόδοση 1.47.

Ρόμα - Γιουβέντους: Κατώτερη των προσδοκιών για ακόμα ένα ντέρμπι η Ρόμα, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Μίλαν. Η Γιουβέντους από την άλλη αν και είχε την κυριαρχία στην αναμέτρηση εν τέλει κόλλησε στο 1-1 απέναντι στην Νάπολι. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια. Θα «κυνηγήσουν» το τρίποντο, έχουν άλλωστε τους παίκτες που μπορού να πετύχουν γκολ με μεγάλη άνεση. Και εδώ pick θα αποτελέσει το GG ή Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν αγωνίστηκε για το θεσμό του κυπέλλου η Λιόν με τελευταίο -χρονικά- ματς να είναι η εντός έδρας ισοπαλία, απέναντι στην Μετς με 1-1. Από την άλλη πλευρά, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Βανς όπου και νίκησε με 4-0. Καμία σταθερότητα από την Λιόν που το τελευταίο διάστημα δείχνει να παραπαίει. Η Παρί διαθέτει worldclass παίκτες, θα κάνει το παιχνίδι της με στόχο μόνο το τρίποντο. Επιλογή θα αποτελέσει το DNB 2 σε απόδοση 1.53.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

17:30 Νάπολι - Σαμπντόρια: GG ή Over 2.5 (1.47)
19:30 Ρόμα - Γιουβέντους: GG ή Οver 2.5 (1.60)
21:45 Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: DNB 2 (1.53)