08/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (08/12)

Δεδομένα Τετάρτης με τρία σημεία.

Ζενίτ - Τσέλσι: Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η Ζενίτ, εντός έδρας απέναντι στην Ροστόφ, για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Δέχθηκε για πρώτη φορά πάνω από δύο γκολ στον πάγκο της Τσέλσι ο Τούχελ με τους «μπλε» να δέχονται ήττα στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι που θα ψάξουν μία πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν αδύναμο -αμυντικά- αντίπαλο. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 1.60.

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: Έπαιξε φουλ επιθετικά και με μυαλό η Μπάγερν Μονάχου καταφέρνοντας να πάρει νίκη, στο ντέρμπι απέναντι στην Ντόρτμουντ με 3-2. Όσο για την Μπαρτσελόνα, δέθχηκε ήττα σοκ από την Μπέτις, εντός έδρας, με 1-0 δίχως να αφήσει καλές εντυπώσεις. Με βασικούς θα παίξουν οι Γερμανοί, αναγκασμένοι να ψάξουν τα γκολ είναι οι φιλοξενούμενοι αν θελήσουν να έχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Επιλογή θα αποτελέσει το GG & Over 2.5  σε απόδοση 1.65.

Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου: Ηττημένη στο ντέρμπι της πόλης η Μπενφίκα, χάνοντας δίκαια από την Σπόρτινγκ με 3-1. Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε άνετα με 3-0 απέναντι στην Βέρες παραμένοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι Πορτογάλοι θα παίξουν με στόχο να πετύχουν πολλά γκολ από νωρίς έτσι ώστε να είναι άνετοι ενώ από πλευράς Ουκρανών, ο Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες. Σε πρώτο πλάνο το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:45 Ζενίτ - Τσέλσι: 2 (1.60)
22:00 Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: GG & Over 2.5 (1.65)
22:00 Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου: Over 2.5 (1.70)