08/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (08/05)

Δεδομένα ημέρας με τρία σημεία.

Λέστερ - Έβερτον: Ένας στόχος είχε μείνε για την Λέστερ, πάει και αυτός. Η ομάδα του Ρότζερς αποκλείστηκε από την Ρόμα, με 1-0, στα ημιτελικά του Conference League χάρις σε γκολ του Έιμπραχαμ στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά, η Έβερτον συνεχίζει να πιστεύει στο ενδεχόμενο σωτηρίας καθώς στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση κατάφερε να δείξει καλό «πρόσωπο» στον αγωνιστικό χώρο, νικώντας με 1-0 την Τσέλσι. Στη σημερινή αναμέτρηση το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και αφορά αποκλειστικά τους φιλοξενούμενους. Με ενδεχόμενο τρίποντο ξεφεύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ απέναντι τους έχουν έναν αντίπαλο που είναι κουρασμένος, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει αδιάφορος εδώ και πολλές αγωνιστικές. Τον πρώτο λόγο έχει το Χ2 σε απόδοση 1.44.

Νόριτς - Γουέστ Χαμ: Και μαθηματικά υποβιβασμένη η Νόριτς που έχασε με 2-0, στην έδρα της Άστον Βίλα. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να εμφανίσει ανταγωνιστική εικόνα, «πλήρωσε» για ακόμα μία αγωνιστική τα πολλά αμυντικά της κενά. Όσο για την Γουέστ Χαμ, άδοξα τελείωσε το ταξίδι της προς τον τελικό του Europa League χάνοντας και στην Γερμανία, αυτή τη φορά με 1-0. Της κόστισε η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κρέσγουελ, πλέον στρέφει ολοκληρωτικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί και του χρόνου στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα ποιοτικότερο σύνολο, θα ψάξουν το τρίποντο απέναντι στη Νόριτς που έχει δεχθεί συνολικά 71 γκολ σε 34 αναμετρήσεις. Τον πρώτο λόγο έχει το Χ2 σε απόδοση 1.22.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα κατάφερε η ΑΕΚ να νικήσει τον ΠΑΟΚ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, στην Θεσσαλονίκη. Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, ουδέποτε κατάφεραν να κυριαρχήσουν με το τελικό σκορ να κρίνεται δίκαιο. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία αγωνιστική έκανε αυτό που έπρεπε νικώντας με 1-0, εντός έδρας, τον Άρη. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, σκόραρε στο πρώτο μέρος κρατώντας μέχρι τέλους το υπέρ του σκορ. Στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί δίχως αυτό να δικαιολογείται από την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα σύνολο που μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα φοβηθούν μια ΑΕΚ που προβληματίζει όλη τη χρονιά. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό με +2 Χάντικαπ σε απόδοση 1.23.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Λέστερ - Έβερτον: X2 (1.44)
Νόριτς - Γουέστ Χαμ: X2 (1.22)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: 2 +2 Χάντικαπ (1.23)