08/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (08/04)

Δεδομένα Παρασκεύης με τρεις επιλογές.

Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ: Ισόπαλη με 1-1 αναδέιχθηκε στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση η Στουτγκάρδη, στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Παρότι προηγήθηκε, δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος δίχως να πείσει ολοκληρωτικά. Από την άλλη πλευρά, ταπεινωτική εντός έδρας με 4-1 δέχθηκε η Ντόρτμουντ, από την Λειψία. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, θα προσπαθήσει σήμερα να βγάλει αντίδραση απέναντι σε ένα σύνολο που γενικότερα σκοράρει στις αναμετρήσεις του. Ποιοτικές επιλογές μπροστά υπάρχουν και στα δύο ρόστερ, pick θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.20.

Νιουκάστλ - Γουλβς: Συμπλήρωσε τριάδα αγώνων μόνο με ήττες η Νιουκάστλ με πιο πρόσφατο το 5-1 απέναντι στην Τότεναμ. Από την άλλη πλευρά, η Γουλβς επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τρίποντο, 2-1 απέναντι στην Άστον Βίλα. Υψηλό το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό ματς καθώς η Γουλβς θα «κυνηγήσει» μέχρι τέλους τις πιθανότητες για να βρεθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Αδιάφορη η Νιουκάστλ, σχεδιάζει ήδη την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Τον πρώτο λόγο έχει το Χ2 σε απόδοση 1.50.

Σεβίλλη - Γρανάδα: Άντεξε για 72 λεπτά απέναντι στην Μπαρτσελόνα η Σεβίλλη η οποία ηττήθηκε με 1-0, χάρις σε γκολ του Πέδρι με καταπληκτική ενέργεια και σουτ. Όσο για την Γρανάδα, σε ένα ματς «ροντέο» αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Αμφότερες έχουν θέματα στο αμυντικό κομμάτι τα οποία δεν έχουν καταφέρει να διορθώσουν μέχρι στιγμής στη σεζόν ενώ παράλληλα διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Επιλογή το Over 1.5 σε απόδοση 1.30.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

21:30 Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ: Over 1.5 (1.20)
22:00 Νιουκάστλ - Γουλβς: X2 (1.50)
22:00 Σεβίλλη - Γρανάδα: Over 1.5 (1.30)