07/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (08/01)

Τρία δυνατά σημεία προέκυψαν από το σημερινό πρόγραμμα. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα: Προβλημάτισε για ακόμα μία φορά η Ρεάλ Σοσιεδάδ ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας με 3-2 την Λεγκανές. Από την άλλη πλευρά, η Θέλτα δέχθηκε απρόσμενο αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου καθώς ηττήθηκε με 2-1, στην έδρα της Μπαγεάρες. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν γενικότερα στις αναμετρήσεις τους. Διαθέτουν ποιοτικές επιλογές που μπορούν να μας χαρίσουν τέρματα, τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG ή Οver 2.5 σε απόδοση 1.70.

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Δεν πιέσε όσο θα έπρεπε στο δεύτερο μέρος και έτσι η Γρανάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, κόντρα στην Έλτσε. Όσο για την Μπαρτσελόνα, «καθάρισε» στο Κόπα Ντελ Ρεϊ νικώντας με 2-1 την άσημη Λινάρες. Και στα δύο «στρατόπεδα» υπάρχουν προβλήματα καθώς οι αρκετές απουσίες δεν αφήνουν πολλές επιλογές στους δύο προπονητές. Ωστόσο, οι δύο ομάδες αναμένεται να «σκυλιάσουν» για το τρίποντο καθώς θα θελήσουν να «αναρριχηθούν» στον βαθμολογικό πίνακα. Τον πρώτο λόγο και εδώ έχει το GG ή Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια: Έπαιξε με τα δεύτερα κόντρα στην Αλκοϊάνιο η Ρεάλ Μαδρίτης που κατάφερε να πάρει άνετη πρόκριση στην επόεμνη φάση του κυπέλλου νικώντας με 3-1. Έπαιξε στα όρια όμως δεν το «πλήρωσε» η Βαλένθια η οποία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου με 2-1 νίκη στην έδρα της Καρταγένα. Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα θελήσουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Πολλά αμυντικά κενά έχουν οι φιλοξενούμενοι. μπορούν να τα εκμεταλλευτούν με μεγάλη ευκολία οι Μπενζεμά-Βινίσιους. Σε πρώτο πλάνο ο άσος & over 1.5 σε απόδοση 1.53.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

17:15 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα: GG ή Over 2.5 (1.70)
19:30 Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: GG ή Over 2.5 (1.50)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια: 1 & Over 1.5 (1.53)