07/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (07/05)

Δεδομένα ημέρας με τρεις αναμετρήσεις.

Χαλ - Νότιγχαμ Φόρεστ: Όντας αδιάφορη στο πρωτάθλημα, η Χαλ δεν εμφάνισε ανταγωνιστικό «πρόσωπο» με αποτέλεσμα να δεχθεί ταπεινωτική ήττα, στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι με 5-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν καλή απόδοση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, το «πλήρωσαν» από το πρώτο και όλας ημίχρονο όπου δέχθηκαν τρία τέρματα. Από την άλλη πλευρά, μετά από ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε στο σημαντικότερο ματς, με 1-0, στην έδρα της Μπόρνμουθ. Το σκορ διαμόρφωσε ο Μούρ στο 83ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν απάντηση. Στο σημερινό ματς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Θα θελήσουν να κατακτήσουν την 3η θέση στα πλέι οφ, οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν κακό «πρόσωπο» το τελευταίο διάστημα. Pick το safe X2 σε απόδοση 1.27.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Μπέρνλι - Άστον Βίλα: Σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπέρνλι που νίκησε για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά με 2-1, στην έδρα της Γουότφορντ. Ο Τζάκσον έφερε άλλη «πνοή» στον πάγκο της ομάδας, αν και αποτελεί υπηρεσιακό προπονητή. Όσο για την Άστον Βίλα, επέστρεψε στα τρίποντα, με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στη Νόριτς. Η ομάδα του Τζέραρντ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο δίχως ωστόσο για ακόμα ένα ματς να εντυπωσιάσει. Ισχυρό το κίνητρο για τους γηπεδούχους που θα θελήσουν να πάρουν ακόμα μία νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην σωτηρία. Αδιάφορη η Άστον Βίλα που κοιτάζει το «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Pick θα αποτελέσει ο άσος με +2 Χάντικαπ σε απόδοση 1.20.

Όλες οι αναλύσεις με ένα «κλικ» στο «πιάτο» σας!

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια: Δεύτερη σερί νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αυτή τη φορά κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εντός έδρας, με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν φανταστικοί, πήραν τεράστια ώθηση από τους οπαδούς της φτάνοντας σε αυτό το σημαντικό τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια δεν μπόρεσε για ακόμα μία αγωνιστική να φτάσει στο τρίποντο καθώς αυτή τη φορά ήρθε ισόπαλη με 1-1, εντός έδρας, κόντρα στη Λεβάντε. Η ομάδα του Μπορντάλας βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 31ο λεπτό, το «πλήρωσε» με γκολ του αντιπάλου στο 81ο λεπτό. Στα της αποψινής αναμέτρησης, η Μπιλμπάο θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο έτσι ώστε να «σφηνώσει» στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Παρουσιάζει καλή εικόνα ενώ αντιθέτως ο αντίπαλος προβληματίζει όλο και περισσότερο κάθε αγωνιστική. Σε πρώτο πλάνο το 1Χ σε απόδοση 1.18.

 

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Χαλ - Νότιγχαμ Φόρεστ: X2 (1.27)
Μπέρνλι - Άστον Βίλα: 1 (+2 Χάντικαπ) (1.20)
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια: 1X (1.18)