07/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (07/04)

Δεδομένα Πέμπτης, η ομάδα του bet-planet ξεχώρισε συνολικά τέσσερα σημεία από το αποψινό πρόγραμμα.

Λειψία - Αταλάντα: «Έκανα πλάκα» στο ντέρμπι απέναντι στην Ντόρτμουντ η Λειψία καταφέρνοντας να νικήσει με το εμφατικό 4-1. Ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά και την αλλαγή προπονητή παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα ήταν φλύαρη, δίχως να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, χάνοντας εν τέλει με 3-1, εντός έδρας, κόντρα στην Νάπολι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και θα θελήσουν να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Απέναντι τους θα βρουν ένα αξιόμαχο σύνολο που σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.21 καθώς αναμένεται το ματς να ανοίξει.

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα η Μαρσέιγ παίρνοντας αυτή τη φορά τρίποντο με 4-2, στην έδρα της φιλότιμης Σεντ Ετιέν. Όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν έδειξε να θέλει διακαώς αποτέλεσμα στην έδρα του Παναθηναϊκού με συνέπεια να ηττηθεί με 2-1, παραμένοντας ωστόσο στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάσαν αμυντικά κενά με τον Λουτσέσκου να μην αναμένεται να παίξει ολοκληρωτική άμυνα. Υπάρχει μπόλικη ποιότητα από πλευράς γηπεδούχων, pick θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.30.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα: Απίθανα πράγματα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αναδείχθηκε στο πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ισόπαλη, αυτή τη φορά απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ με 0-0. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά, συνέχισε στο ίδιο τέμπο στο πρωτάθλημα παίρνοντας σημαντικό τρίποντο με 1-0, εντός έδρας, απέναντι στην Σεβίλλη. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση οι Καταλανοί, θα παίξουν για ακόμα ένα ματς φουλ επίθεση, απέναντι σε ένα σύνολο που γενικότερα έχει θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο Τσάβι ψάχνει την διάκριση φέτος μέσω του Europa League, θα θελήσει να κάνει το πρώτο βήμα από το πρώτο και όλας σκέλος. Πάμε σε μία πιο safe επιλογή, το DNB 2 σε απόδοση 1.27.

Γουέστ Χαμ - Λυών: Επιστροφή στις νίκες για την Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Έβερτον, με 2-1. Από πλευράς Λυών, δυσκολεύτηκε ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ανζέρ νικώντας με 3-2, εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι δίχως να δίνουν την ίδια βαρύτητα σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Αναμένεται για ακόμα ένα ματς να ψάξουν τα γκολ τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν στην αντεπίθεση έχοντας αρκετές και ποιοτικές επιλογές. Επιλογή λοιπόν θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.30.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:45 Λειψία - Αταλάντα: Over 1.5 (1.21)
22:00 Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Over 1.5 (1.30)
22:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα: DNB 2 (1.27)
22:00 Γουέστ Χαμ - Λυών: Over 1.5 (1.30)