06/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (06/05)

Δεδομένα ημέρας με τρία σημεία.

Λιλ - Μονακό: Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς μετράει η Λιλ που στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση ηττήθηκε με 3-0, στην έδρα της Τρουά. Εμφάνισε κακό αγωνιστικό πρόσωπο, την δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο η κόκκινη που δέχθηκε ο Σάντσεζ στο 50ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά, η Μονακό τρέχει απίστευτο σερί έξι συνεχόμενων νικών παίρνοντας το τρίποντο τη Κυριακή με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στην Ανζέρ. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Το βαθμολογικό κίνητρο στην σημερινή αναμέτρηση είναι μονόπλευρο και φυσικά αφορά τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Κλεμέντ θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετράει απουσίες και είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Πιο safe επιλογή θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.27.

Ίντερ - Έμπολι: Επέστρεψε στα τρίποντα η Ίντερ με 2-1, στην έδρα της Ουντινέζε. Η ομάδα του Ιντζάγκι μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να σκοράρει δύο τέρματα στο α' ημίχρονο, με τους Μαρτίνεζ και Πέρισιτς. Όσο για την Έμπολι, δέχθηκε εντός έδρας ήττα με 3-1, απέναντι στην Ουντινέζε. Της κόστισε η κόκκινη στο 59ο λεπτό, δεχόμενη την ανατροπή από το 78ο λεπτό και έπειτα. Οι «νερατζούρι» σήμερα θα τα δώσουν όλα έτσι ώστε να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Έμπολι συνεχίζει να παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες στην άμυνα έχοντας όμως παράλληλα ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, pick θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.19.

Μποαβίστα - Γκιμαράες: Τρίτο διπλό στα τελευταία πέντε ματς για την Μποαβίστα, αυτή τη φορά με 2-1, στην έδρα της Μορεϊρένσε. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό ενώ παρότι ισοφαρίστηκε, βρήκε εκ νέου το προβάδισμα στο 89ο. Από την άλλη πλευρά, η Γκιμαράες έμεινε για δεύτερο σερί ματς στο Χ, απέναντι στη Σάντα Κλάρα, με 1-1. Στο αποψινό ματς, η Γκιμαράες έχει το must της νίκης, αν θέλει βέβαια να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Η Μποαβίστα παίζει μόνο για το γόητρο δίχως να έχει κάποιο κίνητρο, τον πρώτο λόγο έχει το Χ2 σε απόδοση 1.37.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Λιλ - Μονακό: X2 (1.27)
Ίντερ - Έμπολι: 1 (1.19)
Μποαβίστα - Γκιμαράες: X2 (1.37)