06/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (06/03)

Δεδομένα Κυριακής με τρεις επιλογές.

Φιορεντίνα - Βερόνα: Την «πάτησε» στο τέλος η Φιορεντίνα που δέχθηκε ήττα με 2-1, από την Σασουόλο. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με 3-1, κόντρα στην Βενέτσια. Στα του σημερινού ματς, η Φιορεντίνα έχει ισχυρό κίνητρο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να πέσουν χωρίς πολέμο. Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ φέτος στις αναμετρήσεις τους, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.72.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Λαμία που ηττήθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά με 1-0, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε σωστή άμυνα με δέκα παίκτες παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στην έδρα της ΑΕΚ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα επιδιώξει να δώσει γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ματς της Πέμπτης. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης: Θα μπορούσε με μεγάλη άνεση να είχε δεχθεί και άλλα τέρματα ο ΟΦΗ, στην έδρα του Ολυμπιακού όπου και ηττήθηκε με 2-0. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Σμύρνης ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς , ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο. Υψηλό το βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδουχοι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να βρεθούν εντός πλέι οφ. Χτυπητές αδυναμίες παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι, τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο άσος σε απόδοση 1.55.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:00 Φιορεντίνα - Βερόνα: Over 2.5 (1.72)
19:00 Λαμία - ΠΑΟΚ: Under 2.5 (1.70)
19:00 ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης: 1 (1.55)