05/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (05/12)

Δεδομένα Κυριακής με τρία σημεία.

Έλτσε - Κάντιθ: Θετικό ντεμπούτο για τον κόουτς Φρανσίσκο στον πάγκο, στο κύπελλο με νίκη 2-0 απέναντι στην Λειόα. Καταιγιστική στο Κόπα Ντελ Ρέι η Κάντιθ, ισοπέδωσε με 8-0 την Βίγια ντε Φορτούνα. Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι σίγουρα θα δείξουν ακόμα καλύτερο «πρόσωπο» στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν ανέβει ψυχολογικά ενώ απέναντι τους έχουν μία ομάδα που παρουσιάζει σταθερά κακή εικόνα. Τον πρώτο λόγο έχει το 1 DNB σε απόδοση 1.44.

Σαμπντόρια - Λάτσιο: Η Σαμπντόρια δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στο τελευταίο ματς με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα, από την Φιορεντίνα με 3-1. Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο, σε ένα ματς «ροντέο», αναδείχθηκε ισόπαλη με 4-4 απέναντι στην Ουντινέζε. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι συνεχίζοντας να έχουν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Σίγουρα θα υπάρξουν γκολ, επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.62.

Γιουβέντους - Τζένοα: Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους, στην έδρα της Σαλερνιτάνα όπου και νίκησε με 2-0. Καμία ελπίδα για την Τζένοα απέναντι στην Μίλαν όπου και έχασε «με κάτω τα χέρια» (3-0). Οι γηπεδούχοι στον αποψινό αγώνα είναι το φαβορί καθώς αποτελούν ένα κατά πολύ ποιοτικότερο σύνολο. Αναμένεται να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, σε πρώτο πλάνο ο άσος & Under 4.5 σε απόδοση 1.50.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Έλτσε - Κάντιθ: DNB 1 (1.44)
Σαμπντόρια - Λάτσιο: Over 2.5 (1.62)
Γιουβέντους - Τζένοα: 1 & Under 4.5 (1.50)