05/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (05/04)

Δεδομένα Τρίτης με τρία σημεία.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ: Αλλοπρόσαλλη εικόνα παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση ηττήθηκε με 1-0, στην έδρα της Στόουκ δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ. Συμπλήρωσε τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο η ΚΠΡ με πιο πρόσφατο ματς την ήττα απέναντι στην ποιοτική Φούλαμ με 1-0. Στο σημερινό ματς φαβορί θα λέγαμε πως είναι οι γηπεδούχοι. Εξακολουθούν να έχουν το κίνητρο για να μπουν στα πλέι οφ ενώ έχουν ένα ποιοτικότερο σύνολο και μία «καυτή» έδρα. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο DNB άσος σε απόδοση 1.23.

Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Συνεχίζει να μην πείθει στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα η οποία ηττήθηκε στο ντέρμπι απέναντι στην Μπράγκα με 3-2. Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ συνεχίζει εντυπωσιακά στην Premier League. Πλέον, βρίσκεται στο -1 από την κορυφή ενώ στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει ένα άνετο τρίποντο με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στην Γουότφορντ. Απόψε, η αναμέτρηση δεν αναμένεται να ξεφύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ με τους γηπεδούχους να αναμένεται να παίξουν σε όλη τη διάρκεια ολοκληρωτική άμυνα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Under 4.5 σε απόδοση 1.22.

Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνεχίζει να είναι στην κορυφή της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι μετά και την νίκη με 2-0, κόντρα στην Μπέρνλι. Όσο για την Ατλέτικο, παίζει αρκετά ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Το Σάββατο νίκησε με το επιβλητικό 4-1 την Αλαβές ενώ φέτος η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League. Θα προσπαθήσει να σκοράρει γκολ στο Μάντσεστερ απέναντι σε ένα ρόστερ με αρκετή ποιότητα που δημιουργεί επίσης πολλές επικίνδυνες φάσεις ανεξαρτήτου αντιπάλου. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.30.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

21:45 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ: DNB 1 (1.23)
22:00 Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Under 4.5 (1.22)
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Over 1.5 (1.30)