05/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (05/03)

Δεδομένα Σαββάτου με τρία σημεία.

Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Έπαιξε όσο χρειάστηκε στην έδρα της Άιντραχτ η Μπάγερν Μονάχου παίρνοντας εν τέλει τρίποντο με 1-0. Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αρμίνια νικώντας με 3-0. Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν φουλ επιθετικά, αμφότερες θα τρέξουν το γήπεδο με στόχο να πέτυχουν πολλά γκολ. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 3.5 σε απόδοση 1.65.

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον. Σημαντικότατο τρίποντο κατάφερε να πάρει η Άστον Βίλα, στην έδρα της Μπράιτον με 2-0. Όσο για την Σαουθάμπτον, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας με 3-1, εντός έδρας την Γουέστ Χαμ. Οι φιλοξενούμενοι φέτος είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που βγάζουν ενέργεια και αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν αρκετά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση τους, σημείο θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.62.

Ρόμα - Αταλάντα: Αγχώθηκε ωστόσο νίκησε με 1-0 η Ρόμα, στην έδρα της Σπέτσια, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έιμπραχαμ. Η Αταλάντα από την άλλη επιτέλους εμφάνισε ανταγωνιστικό «πρόσωπο» στο πρωτάθλημα παίρνοντας εμφατικό τρίποντο με 4-0 κόντρα στην Σαμπντόρια. Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αμυντικά κενά φέτος, και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να κυριαρχήσουν μην δίνοντας την ανάλογη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι. Επιλογή το GG σε απόδοση 1.60.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:30 Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Over 3.5 (1.65)
17:00 Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον: X2 (1.62)
19:00 Ρόμα - Αταλάντα: GG (1.60)