04/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (04/04)

Μετά το χθεσινό απόλυτο επιλογών (4/4), η ομάδα του bet-planet επιστρέφει με τρία σημεία.

Μίλαν - Μπολόνια: Έπαιξε όσο χρειάστηκε στη Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι η Μίλαν νικώντας με 1-0, χάρις σε τέρμα του Μπενασέρ. Όσον αφορά την Μπολόνια, αν και το πάλεψε, εν τέλει δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-0 από την ποιοτική Αταλάντα. Οι «ροσονέρι» στην αποψινή αναμέτρηση θα επιδιώξουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο δίχως να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις. Θέλουν μετά από χρόνια να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές και το τρίποντο θα τους δώσει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο οι φιλοξενούμενοι, επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.22.

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ: Άκρως ανταγωνιστικό «πρόσωπο» εμφάνισε στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση η Κρίσταλ Πάλας καθώς πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA CUP νικώντας με 4-0, την Έβερτον, εντός έδρας. Όσο για την Άρσεναλ, επικράτησε με 1-0 επί της Άστον Βίλα με γκολ του Σάκα από το 30ο λεπτό. Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να φοβηθούν τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ έχει υψηλό βαθμολογικό κίνητρο, να βρεθεί εκ νέου στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες έχουν ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, επιλογή θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.37.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ: Αν και έγινε επικίνδυνη στην αναμέτρηση έχοντας δύο δοκάρια, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, στην έδρα της Σεβίλλη, σε έναν αγώνα όπου δεν υπήρξε κάποιο γκολ (0-0). Η Εσπανιόλ από την άλλη έκανε σημαντικό βήμα παραμονής νικώντας με 1-0 την Μαγιόρκα, εντός έδρας. Απόλυτο στο ματς η Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο έναντι των φιλοξενούμενων που πλέον βρίσκονται στο +10 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ποιοτικότερο σύνολο αυτό των γηπεδούχων, pick θα αποτελέσει ο DNB άσος σε απόδοση 1.22.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

21:45 Μίλαν - Μπολόνια: 1 (1.22)
22:00 Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ: Over 1.5 (1.37)
22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ: DNB 1 (1.22)