03/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (04/03)

Δεδομένα Κυριακής με τέσσερα σημεία.

Γουέστ Χαμ - Έβερτον: Δεν έπιασε υψηλή απόδοση στην τελευταία της -χρονικά- αναμέτρηση η Γουέστ Χαμ καθώς ηττήθηκε με 3-1, στην έδρα της Τότεναμ. Από την άλλη πλευρά, η Έβετον έδειξε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο FA Cup χάνοντας με 4-0, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αμφότερες γενικότερα κυνηγάνε τα γκολ στις αναμετρήσεις τους. Έχουν θέματα στην άμυνα αλλά και πολλές ποιοτικές επιλογές στην επίθεση που μπορεί να μας χαρίσουν σκορ και θέαμα. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.33.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Άρης ουδέποτε κατάφερε να γίνει ολοκληρωτικά απειλητικός απέναντι στον Παναθηναϊκό με συνέπεια να μείνει στο 0-0, εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1, εντός έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό, χάρις στο γκολ του Περέα στο 70ο λεπτό. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση καθώς ο Άρης διεκδικεί μία θέση στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΣ παίζει μόνο για την «τιμή των όπλων», πάμε στο safe 1Χ διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.20.

Ρεάλ Μπέτις - Οσασούνα: Δεν είχε τον χρόνο για να ξεκουραστεί η Μπέτις η οποία δεν έπεισε μένοντας στο Χ με 0-0 κόντρα στην Θέλτα. Όσο για την Οσασούνα, επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα νικώντας την προτελευταία Λεβάντε με 3-1, εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για να κάνουν γκέλα καθώς Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα δείχνουν να απομακρύνονται στην πρώτη τετράδα. Αν και ξεκίνησε δυναμικά, η Οσασούνα δείχνει να χάνει την «σπιρτάδα» που είχε τις πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς αποτελούν το απόλυτο φαβορί, θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο έτσι ώστε να συνεχίσουν να διατηρούν ελπίδες για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τον πρώτο λόγο έχει το 1Χ διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.25.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Δίχως να χαραμίσει δυνάμεις, σε χαμηλό τέμπο, ο Ολυμπιακός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ από την άλλη δεν κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να νικήσει τον ΠΑΟΚ χάνοντας με 1-0, εντός έδρας. Η ομάδα του Μάρτινς θα επιδιώξει στο σημερινό ματς να πάρει το τρίποντο έτσι ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά και στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο «στρατόπεδο» της ένωσης για να μπορεί και πάλι να διεκδικεί τίτλους. Σε πρώτο πλάνο το 1Χ σε απόδοση 1.25.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας: 

Γουέστ Χαμ - Έβερτον: Over 1.5 (1.33)
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 1X (1.20)
Μπέτις - Οσασούνα: 1X (1.25)
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: 1X (1.25)