02/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (02/04)

Δεδομένα Σαββάτου με τέσσερις επιλογές.

Χετάφε - Μαγιόρκα: Έμεινε για ακόμα ένα ματς μακριά από τα τρίποντα η Χετάφε η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, αυτή τη φορά στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπαό με 1-1. Από την άλλη πλευρά, η Μαγιόρκα συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες ήττες η Μαγιόρκα με πιο πρόσφατη το 1-0 στην έδρα της Εσπανιόλ. Η Χετάφε δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι γηπεδούχοι που θα αρκεστούν για ακόμα μία αγωνιστική σε έναν παθητικό ρόλο. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει το 1Χ σε απόδοση 1.30.

Λαμία - ΟΦΗ: Σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει η Λαμία στον πρώτο της αγώνα στα πλέι άουτ, με 2-1, στην έδρα του Παναιτωλικού. Όσο για τον ΟΦΗ, σε ένα ματς «ροντέο» εμφανίστηκε δίχως να έχει αρχή, μέση και τέλος με συνέπεια να ηττηθεί με 3-2, εντός έδρας κόντρα στον Ιωνικό. Το βαθμολογικό κίνητρο στο ματς είναι μονόπλευρο καθώς η Λαμία παλεύει για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι Κρητικοί για ακόμα ένα ματς θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, επιλογή από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.29.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκρόιτερ Φιρτ: Στάθηκε τυερή η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, στην έδρα της Λειψίας με 0-0. Όσο για την Γκρόιτερ Φιρτ για πέμπτο σερί ματς δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη με 0-0, εντός έδρας, κόντρα στην Φράιμπουργκ. Αμφότερες θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Άιντραχτ για να πλησιάσει περαιτέρω στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Γκρόιτερ Φιρτ για να συνεχίσει να ελπίζει έστω και μαθηματικά στο ενδεχόμενη σωτηρίας. Υπάρχουν ποιοτικές λύσεις και στα δύο «στρατόπεδα», pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.22.

Λιντς - Σαουθάμπτον: Τεράστιο τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει η Λιντς, στην έδρα της Γουλβς με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν με δύο τέρματα πίσω στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος καταφέρνοντας να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Χάρισον, Ροντρίγκο και Έιλινγκ στο 63ο, 66ο και 91ο λεπτό αντίστοιχα. Η Σαουθάμπτον από την άλλη συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατο αγώνα την ήττα με 4-1, εντός έδρας, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το FA Cup. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο καθώς η Λιντς θα επιδιώξει να αυξήσει την διαφορά της από τις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Επιλογή θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.40.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Χετάφε - Μαγιόρκα: 1X (1.30)
Λαμία - ΟΦΗ: 1X (1.29)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκρόιτερ Φιρτ: Over 1.5 (1.22)
Λιντς - Σαουθάμπτον: 1X (1.40)