01/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (01/05)

Δεδομένα ημέρας με τρεις επιλογές.

Γιουβέντους - Βενέτσια: Πήρε δεύτερη σερί νίκη η Γιουβέντους, αυτή τη φορά με 2-1, στην έδρα της Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή με τα γκολ των Ντιμπάλα και Κιν στο 45ο και 88ο λεπτό αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, η Βενέτσια πλέον περιμένει μόνο την βαθμολογική επιβεβαίωση για να βρεθεί εκ νέου στην Serie B. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, ηττήθηκε με 3-1 από την Αταλάντα δίχως πάλι να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το κίνητρο στο σημερινό ματς είναι μονόπλευρο και αφορά τους γηπεδούχους. Άλλωστε, η ομάδα του Αλέγκρι αποτελεί ένα ποιοτικότερο σύνολο, σε σύγκριση με αυτό των φιλοξενούμενων. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο άσος σε απόδοση 1.25.

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ: Δεν κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης την Πέμπτη η Γουέστ Χαμ καθώς ηττήθηκε με 2-1, από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο Λονδίνο. Το πάλεψε, ισοφάρισε προσωρινά με τον Αντόνιο δίχως ωστόσο να μπορέσει να περιορίσει τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ πήρε δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι, με 3-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πίεσε τον αντίπαλο συνεχώς, πλέον πάτησε τετράδα και ανυπομονεί για την βαθμολογική επικύρωση. Αμφότερες είναι δύο ομάδες που παίζουν γενικότερα επιθετικά δίχως πάντοτε να δίνουν την ανάλογη προσοχή στα μετόπισθεν. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα με το Over 1.5 να βρίσκεται σε απόδοση 1.27.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Για ακόμα μία χρονιά, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το 0-0 της Τούμπας, ακολούθησε το 1-1 της παράτασης στο Καραϊσκάκης, απέναντι στον Ολυμπιακό, παίρνοντας την πρόκριση χάρις στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Όσο για την ΑΕΚ, επέστρεψε στα τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με 3-2 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο σημερινό ματς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση ωστόσο κουβαλάει κούραση και έχει αρκετούς τραυματισμούς. Η ομάδα του Οφρυδόπουλου από την άλλη συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Under 3.5 σε απόδοση 1.23.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Γιουβέντους - Βενέτσια: 1 (1.25)
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ: Over 1.5 (1.27)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Under 3.5 (1.23)