01/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (01/04)

Δεδομένα Παρασκευής με τρία σημεία.

Ντιναμό Δρέσδης - Σάλκε: Δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο για δέκατο σερί ματς η Ντιναμό Δρέσδης καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη, στην έδρα της Νυρεμβέργης με 1-1. Από την άλλη πλευρά, η Σάλκε έκανε το 2/2 με τον Μπίσκενς στον πάγκο καθώς αυτή τη φορά νίκησε με 2-1 το Ανόβερο. Έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο έχοντας την κατοχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στα του σημερινού ματς, σαφώς και φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Θα θελήσουν να πάρουν το τρίποντο έτσι ώστε να βρεθούν εκ νέου στην πρώτη τριάδα. Εμφανίζουν αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι οι γηπεδούχοι, τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το διπλό σε απόδοση 1.80.

Ίνγκολσταντ - Άουε: Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ίνγκολσταντ η οποία ηττήθηκε εκ νέου, με 1-0, στην έδρα της Χόλσταϊν Κιλ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38ο λεπτό, αν και πίεσε ουδέποτε κατάφερε να βρει έστω το γκολ της ισοφάρισης. Όσο για την Άουε, ήταν απογοητευτική στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση χάνοντας με 3-0, εντός έδρας, κόντρα στην Καρλσρούη. Δεν έπεισε στο δεύτερο μέρος όπου και δέχθηκε τρία γκολ μετά το 54ο λεπτό. Αμφότερες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να σηκώσουν με τίποτα «κεφάλι» ενώ αντίθετα η Αουε το παλεύει να πάρει αποτέλεσμα κάθε αγωνιστική. Υπάρχει αξία στο Χ2 σε απόδοση 1.60.

Χαλ Σίτι - Χάντερσφιλντ: Αλλοπρόσαλλη εικόνα παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Χαλ καθώς μετά από δύο ματς όπου ήταν αήττητη δέχθηκε απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Λούτον. Το μόνο που κατάφερε να κάνει στην αναμέτρηση ήταν να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα στο 92ο λεπτό. Η Χάντερφιλντ ηττήθηκε επίσης, με 3-0 από την Μπόρνμουθ. Έδειξε να μην έχει αρχή, μέση και τέλος στην αναμέτρηση, συμπλήρωσε τέσσερα ματς όπου δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο. Στα της σημερινής αναμέτρησης, αμφότερες είναι δύο ομάδες όπου θα κυνηγήσουν τα γκολ προσπαθώντας να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα. Και οι δύο έχουν αμυντικά κενά αλλά και επιθετική ποιότητα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το GG σε απόδοση 1.91.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:30 Ίνγκολσταντ - Άουε: 2 (1.80)
19:30 Ντιναμό Δρέσδης - Σάλκε: X2 (1.60)
21:45 Χαλ - Χάντερσφιλντ: GG (1.91)