18/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρα (18/04)

Δεδομένα Δευτέρας με τρία σημεία

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Αν και δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0). Ουδέποτε απείλησε στην αναμέτρηση, δεν του κόστισαν τα αμυντικά κενά που προέκυψαν. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι. Αυτή τη φορά, δέχθηκε εντός έδρας ήττα με 2-1, από τον Άρη. Τεράστια τα κενά στην άμυνα, θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να δεχθεί ακόμα περισσότερα τέρματα αν ο αντίπαλος ήταν ευστοχότερος στην τελική προσπάθεια. Στο σημερινό ματς υπάρχει ένα must για τους φιλοξενούμενους, οι τρεις βαθμοί. Τα Γιάννενα συνεχίζουν να είναι αδιάφορα στο πρωτάθλημα ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις που μπορούν να της χαρίσουν γκολ. Τον πρώτο λόγο έχει το DNB 2 σε απόδοση 1.30.

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ: Τέλος στο ταξίδι του Europa League για την Μπαρτσελόνα καθώς ηττήθηκε με 3-2, εντός έδρας, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο αντίπαλος κατάφερε να διαβάσει άριστα το παιχνίδι του Τσάβι, πέτυχε πανέμορφα γκολ παίρνοντας και εν τέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσο για την Κάντιθ, έμεινε για δεύτερο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα. Αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 απέναντι στην Μπέτις δίχως να πείσει με την εμφάνιση της. Παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, δέχθηκε την ανατροπή με δύο τέρματα μέσα σε έξι λεπτά. Απόψε, το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για την Μπάρτσα είναι ο άσος. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παίξουν φουλ επιθετικά και να σκοράρουν τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη σταθερότητα σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Επιλογή θα αποτελέσει η νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.25.

Εστορίλ – Μπράγκα: Τρίτη σερί ήττα δέχθηκε η Εστορίλ, αυτή τη φορά με 2-0, στην έδρα της Σάντα Κλάρα. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο δίχως ποτέ να μπορέσουν να βγάλουν αντίδραση στο ματς. Όσον αφορά την Μπράγκα, αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, καθώς ηττήθηκε, στην παράταση με 3-1 απέναντι στην Ρέιντζερς. Έπαιξε από το 42ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο ωστόσο «λύγισε» απέναντι σε ένα πιο αθλητικό σύνολο. Περιμένω από την Μπράγκα να είναι κουρασμένη στο σημερινό ματς. Την Πέμπτη έπαιξε κάτι παραπάνω από 120 λεπτά ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας μεγάλη απόσταση τόσο από την 5η όσο και από την 3η θέση. Αναμένεται να δούμε ένα ισορροπημένο ματς χωρίς σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες, pick θα αποτελέσει το Under 3.5 σε απόδοση 1.32.

 

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: 2 DNB (1.30)
Μπαρσελόνα – Κάντιθ: 1 (1.25)
Εστορίλ – Μπράγκα: Under 3.5 (1.32)