15/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δημιουργούν προβλήματα

Καλημέρα σε όλους. Επαληθεύτηκε το GG στον αγώνα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ χθες, δεν μας έκανε το χατήρι η Σαλερνιτάνα που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, στην έδρα της Έμπολι. Σήμερα θα «πορευθούμε» και πάλι με δύο επιλογές, αυτή τη φορά από την αγαπημένη μας Premier League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία μας για σήμερα...

Ξεκίνημα στις 14:00 με το Τότεναμ - Μπέρνλι. Η ομά δα του Κόντε κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη την περασμένη αγωνιστική στο North London Derby, με 3-0 κόντρα στην Άρσεναλ. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, Κέιν και Σον έκαναν και πάλι ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά, η Μπέρνλι προβλημάτισε για πρώτη φορά από όταν ανέλαβε ο υπηρεσιακός Τζάκσον χάνοντας με 3-1, εντός έδρας, κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι γηπεοδύχοι δεν εμφάνισαν σε κανένα σημείο του αγώνα την ίδια ανταγωνιστική εικόνα που είχαν εδώ και έξι αγωνιστικές με αποτέλεσμα να γίνουν «έρμαιο» στις διαθέσεις του αντιπάλου.

Αυτό που περιμένω σήμερα είναι να δω δύο ομάδες που θα «σκυλιάσουν» για το τρίποντο. Αμφότερες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Η Τότεναμ να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα που συνεπάγεται με ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League ενώ η Μπέρνλι να πάρει το τρίποντο και να «καθαρίσει» μία και καλή την υπόθεση παραμονή. Περιμένω από τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενες στήλες, Κέιν και Σον βρίσκονται με «κλειστά μάτια» σε αυτό το build up παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει ο Κόντε. Όσο για την Μπέρνλι, θα επιδιώξει να τρέξει στην αντεπίθεση. Κορνέτ και Βέγκχορστ θα βρίσκονται στην κορυφή με τον πρώτο σε έναν πιο all around ρόλο και τον δεύτερο να είναι «καρφωμένος» στο κουτί με στόχο να εκμεταλλευτεί τις μακρινές μπαλιές καθώς ο Ολλανδός μοιάζει ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Υπάρχει αξία στο GG σε απόδοση 1.93, θα το επιλέξουμε.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Συνέχεια δύο ώρες αργότερα με τον αγώνα της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έβγαλε ψυχικά αποθέματα μετά τον αποκλεισμό από το Europa League η Γουέστ Χαμ που νίκησε με 4-0, στην έδρα της Νόριτς. Οι επιθετικοί της ομάδας έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι υποβιβασμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όσο για την Μάντσεστερ Σίτι, ουσιαστικά έχει «στρέψει» ολοκληρωτικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ο Ντε Μπρούινε έκανε μεσοβδόμαδα χατ τρικ στα πρώτα 24 λεπτά του αγώνα χαρίζοντας ουσιαστικό τρίποντο με 5-1 στην έδρα της Γουλβς.

Η ομάδα του Πεπ εξακολουθεί να έχει προβλήματα τραυματισμών σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Ντίας, Γουόκερ, Στόουνς και Λαπόρτ είναι εκτός και ο Ισπανός προπονητής θα αναγκαστεί να παίξει με λύσεις ανάγκης στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έναν προπονητή με οξυδέρκεια που θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» ακριβώς σε ότι κενό παρουσιαστεί. Ο Αντόνιο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης με στόχο να «τρυπώσει» ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ ενώ Μπόουεν και Φορνάλς είναι δύο παίκτες με μέλλον μπροστά τους που μπορούν να απειλήσουν είτε από μακρινή απόσταση είτε να «μπουκάρουν» μέσα στην περιοχή. Και εδώ, σημείο από τον αγώνα θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.80.

Οι επιλογές μου:

14:00 Τότεναμ - Μπέρνλι: GG (1.93) / Stoiximan - 10 units
16:00 Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι: GG (1.80) / Stoiximan - 12 units