25/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυάδα του 3.41

Καλημέρα. Περιορισμένο από επιλογές το σημερινό πρόγραμμα, θα «πορευτούμε» με δύο σημεία από την αγωνιστική δράση σε Copa Africa και Championship.

Ξεκίνημα απο την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Μαρόκο - Μαλάουι στις 21:00. Σαφώς και απόλυτο φαβορί στο σημερινό ματς είναι οι τυπικά γηπεδούχοι. Ήταν σοβαροί και μετρημένοι στην φάση των ομίλων δείχνοντας ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Όσο για το Μαλάουι, έκανε την έκπληξη παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «16» ωστόσο δεν αποτελεί τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο. Δεν έχει τον παίκτη «φονιά» στην επίθεση ενώ αναμένεται να κλειστεί ολοκληρωτικά στην άμυνα έτσι ώστε να διατηρήσει το μηδέν και να οδηγήσει το ματς μέχρι και την «ρουλέτα» των πέναλτι. Το Μαρόκο θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην επίθεση. Θα χρησιμοποιήσει ξανά το επιθετικό 4-3-3 ο κόουτς Χαλίχοντζιτς με τον ποιοτικό Αμπουκλάλ στην κορυφή και τους Ραχίμι-Μπενάρκι θα προσφέρουν βοήθειες από τα πλάγια. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 1.75.

Συνέχεια στις 21:45 με το Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπάρνσλεϊ. Μετά και την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο FA Cup, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα δύο νίκες δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Δεν ισχύει το ίδιο και για την Μπάρνσλεϊ που δείχνει να παλεύει κάθε ματς χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς υπάρχει ποιοτική διαφορά. Αναμένω από τους γηπεδούχους στο σημερινό ματς να παίξουν επιθετικά με στόχο ακόμα ένα τρίποντο που θα τους βάλει σε τροχιά πλέι-οφ. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα από πλευράς φιλοξενούμενων ενώ η ομάδα μετράει και πολλές απουσίες λόγω κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Οι επιλογές μου:

(Δυάδα) / 5 units

21:00 Μαρόκο - Μαλάουι: 1 & Over 1.5 (1.75) / Stoiximan
21:45 Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπάρνσλεϊ: 1 & Over 1.5 (1.95) / Stoiximan