27/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δεν χαρίζεται σε κανέναν

Καλημέρα σε όλους. Πολλές οι επιλογές από το σημερινό κουπόνι, θα προτευτούμε με τρία σημεία.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ στις 14:30. Ναι η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί στον αγώνα. Ναι τρέχει ένα σερί νικών όπου ποιάνει καλή απόδοση. Ωστόσο απέναντι της αυτή τη φορά θα βρει την Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» είναι και φέτος πολύ ανταγωνιστικά. Ο Μόγες έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ που παίζει κυρίαρχα και διαθέτει ποιοτικές επιλογές μπροστά. Ο Αντόνιο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει έξι γκολ και τρεις ασίστ ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά των Φορνάλς και Μπενραχμά που απειλούν οι ίδιοι αλλά και δημιουργούν για τον Τζαμαϊκανό φορ. Ο Πεπ αναμένεται να παίξει μετρημένα έχοντας την κατοχή με την αμυντική γραμμή αρκετά υψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Η Γουέστ Χαμ είναι ομάδα που μπορεί να φύγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση και να πετύχει γκολ, τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.90.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στις 18:30. Δεν μπορεί να σταματήσει κανείς τους γηπεδούχους. Κατάφεραν να πάρουν επιβλητική νίκη απέναντι στην Γιουβέντους με 4-0 την Τρίτη ενώ παράλληλα παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα. Παρότι θα αγωνιστεί χωρίς τους βασικότατους Τσίλγουελ και Καντέ, ο Τούχελ έχει ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ για να καλύψει επαρκώς αυτά τα κενά. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση με τον υπηρεσιακό Κάρικ στον πάγκο νικώντας με 2-0, στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Σωτήρας σε πολλές περιπτώσεις ο Ντε Χέα, παραμένουν τα πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Εκτός οι Βαράν, Πογκμπά και Μαγκουάιρ, αναγκαστικά σε δίδυμο Λίντελοφ-Μπαιγί θα πάει ο Άγγλος τεχνικός δίχως οι δύο τους να έχουν πολλές παραστάσεις σε αρχική ενδεκάδα. Έτοιμος ο Λουκάκου για να πάρει φανέλα βασικού, μπορούν να απειλήσουν με κάθε τρόπο Τζέιμς και Οντόι. Επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει ο άσος & over 1.5 σε απόδοση 1.80.

BLACK FRIDAY στο bet-planet με -50% σε όλες τις συνδρομές 1 & 3 μηνών!

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (19:30). Απανωτές «σφαλιάρες» δέχθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς μετά την ήττα με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας μπαίνοντας σε μπελάδες. Όσο για τον Άρη, δέχθηκε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του, εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0. Μεγάλη η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών, ο Μάντζιος καλείται να αναστρέψει άμεσα το αρνητικό κλίμα. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι έχοντας δεχθεί γκολ στα 9/10 τελευταία ματς με τον Άρη να είμαι μία άκρως ποιοτική ομάδα μπροστά έχοντας τους Καμαρά, Γκαρσία και Γκάμα. Όσο για τους φιλοξενούμενους, θα παίξουν κλειστά δίχως όμως να εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Αναμένονται γκολ και από τις δύο πλευρές στον αγώνα, σε πρώτο πλάνο το GG σε απόδοση 1.91.

Οι προτάσεις μου:
16:00 Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ: GG (1.90) / Stoiximan - 12 units
18:30 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Over 1.5 (1.80) / Stoiximan - 12 units
19:30 ΠΑΟΚ - Άρης: GG (1.91) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-