03/02/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Copa del Rey (03/02)

Προημιτελική φάση στο Copa del Rey με δύο αναμετρήσεις. Μονά ματς, αν οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις: Έπιασε καλή απόδοση στην προηγούμενη φάση η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σεβίλλης στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας νικώντας με 2-1. Αμφότερες παίζουν επιθετικά, αμφότερες στο αποψινό ματς αναμένεται να «κυνηγήσουν» τα γκολ με στόχο να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.80.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: Έκανε την έκπληξη στους «16» η Αθλέτικ Μπιλμπάο νικώντας με 3-2 την Μπαρτσελόνα. Όσο για την Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε την πρόκριση στην παράταση, απέναντι στην Έλτσε με 2-1. Μεγάλη η απουσία του Μπενζεμά για τους φιλοξενούμενους που ωστόσο έχουν την ποιότητα για να παρατάξουν και πάλι μία πολύ ανταγωνιστική ενδεκάδα. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν με την βοήθεια του κόσμου να εμφανίσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, και εδώ επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.75.

Οι προτάσεις της ημέρας:

21:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις: GG (1.80)
22:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: GG (1.75)