20/01/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Copa Africa (20/01)

Τελευταία μέρα για τους ομίλους του Copa Africa με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία: «Έβγαλε μόνη της τα μάτια της» η Ακτή Ελεφαντοστού που χάρις στην τραγική αντίδραση του τερματοφύλακα της στο τελευταίο λεπτό αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, απέναντι στην αδύναμη Σιέρα Λεόνε. Από την άλλη πλευρά, η Αλγερία δεν κατάφερε ούτε τώρα να νικήσει δεχόμενη την ήττα, από την Ισημερινή Γουινέα με 1-0. Όλα ή τίποτα για τους τυπικά φιλοξενούμενους που θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Καταστροφή αν δεν το καταφέρουν με την Ακτή Ελεφαντοστού επίσης να μην πειθεί. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 2.40.

Σιέρα Λεόνε - Ισημερινή Γουινέα: Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Σιέρα Λεόνε, με τυχερό τρόπο (2-2) απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Όσο για την Ισημερινή Γουινέα, έκανε την μεγάλη έκπληξη νικώντας με 1-0 την κάτοχο του τίτλου Αλγερία. Όποιος πάρει το τρίποντο στο σημερινό ματς παίρνει αυτόματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αμφότερες θα παίξουν επιθετικά με μοναδικό στόχο να πετύχουν το γκολ. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 2.37.

Γκάμπια - Τυνησία: Παρότι δεν έπεισε με την εμφάνιση της, η Γκάμπια μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στην Μάλι. Η Τυνησία από την άλλη είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μαυριτανία την οποία και νίκησε με 4-0. Αδιάφορη αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει καμία στοιχηματική ευκαιρία, θα απέχουμε.

Μάλι - Μαυριτανία: Το Μάλι αν και ήταν κυρίαρχο δεν κατάφερε να νικήσει την Γκάμπια με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1). Αποκλεισμός από την συνέχεια της διοργάνωσης για την Μαυριτανία όπου δέχθηκε δεύτερη σερι ήττα, αυτή τη φορά με 4-0 από την Τυνησία, δίχως να έχει σκοράρει ακόμα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο ενώ θέλουν να «κυνηγήσουν» και την πρώτη θέση του ομίλου. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο οι τυπικά φιλοξενούμενοι, σε πρώτο πλάνο ο άσος από ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

Οι προτάσεις της ημέρας:

18:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία: 2 (2.40)
18:00 Σιέρα Λεόνε - Ισημερινή Γουινέα: GG (2.37)
21:00 Μάλι - Μαυριτανία: 1/1 (2.05)