18/01/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Copa Africa (18/01)

Αγωνιστική δράση στο Copa Africa με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ζιμπάμπουε - Γουινέα: «Έβγαλε μόνη της τα μάτια της» η Ζιμπάμπουε η οποία δέχθηκε δεύτερι σερί ήττα, αυτή τη φορά με 2-1, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης. Όσο για την Γουινέα έπαιξε την Σενεγάλη στην δύναμη καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με 0-0. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον με την Γουινέα να τα παίζει όλα για όλα. Κίνητρο υπάρχει, ποιότητα υπάρχει και έτσι επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.65.

Μαλάουι - Σενεγάλη: Το Μαλάουι στάθηκε τυχερό απέναντι στην Ζιμπάμπουε παίρνοντας τρίποντο με 2-1. Από την άλλη πλευρά, η Σενεγάλη δεν έπεισε με την εμφάνιση της μένοντας στο 0-0, απέναντι στην Γουινέα. Όλα ή τίποτα για την Σενεγάλη που χρειάζεται τη νίκηκαι μία πειστική εμφάνιση για να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο το Μαλάουι, επιλογή θα αποτελέσει το διπλό & Over 1.5 σε απόδοση 1.80.

Γκαμπόν - Μαρόκο: Παρότι είχε σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί, η Γκαμπόν απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στην Γκάνα με 1-1. Το Μαρόκο από την άλλη είχε εύκολο έργο νικώντας με 2-0 τα Νησιά Κομόρες. Φαβορί στο ματς οι τυπικά φιλοξενούμενοι που θα «κυνηγήσουν» το 3/3 στον όμιλο. Έχει και πάλι αρκετές απουσίες η Γκαμπόν, τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 1.75.

Γκάνα - Κομόρες: Δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει νίκη η Γκάνα που έμεινε στο 1-1, απέναντι στην Γκαμπόν. Από την άλλη πλευρά, τα Νησιά Κομόρες αποχαιρέτισαν την διοργάνωση μετά και την δεύτερι σερί τους ήττα, αυτή τη φορά με 2-0, απέναντι στο Μαρόκο. Επιτακτική θεωρείται η νίκη στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων. Χρειάζεται και την διαφορά τερμάτων απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 στον διπλασιασμό.

Οι σημερινές επιλογές:

18:00 Ζιμπάμπουε - Γουινέα: 2 (1.65)
18:00 Μαλάουι - Σενεγάλη: 2 & Over 1.5 (1.80)
21:00 Γκαμπόν - Μαρόκο: 2 (1.75)
21:00 Γκάνα - Κομόρες: Over 2.5 (2.00)