14/01/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Copa Africa (14/01)

Τέσσερις αγώνες έχει το αποψινό πρόγραμμα του Copa Africa, πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Σενεγάλη - Γουινέα: Νίκη στο όριο κατάφερε να πάρει η Σενεγάλη στο εναρκτήριο ματς, απέναντι στην Ζιμπάμπουε με 1-0. Δεν άρεσαν στον αγωνικό χώρο οι τυπικά γηπεδούχοι, την διαφορά έκανε η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανέ στο 97ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά, η Γουινέα δίχως ούτε αυτή να πείσει με την εμφάνιση της κατάφερε να πάρει τρίποντο (1-0) με αντίπαλο το αδύναμο Μαλάουι. Σο σημερινό ματς η Σενεγάλη, αν και έχει αρκετές απουσίες, συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο φαβορί. Η Γουινέα επίσης όμως αποτελεί μία ποιοτικότατη ομάδα. Αμφότερες θα ρισκάρουν για την πρωτιά «ψάχνοντας» τα γκολ, pick θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.78.

Μαλάουι - Ζιμπάμπουε: Το Μαλάουι το πάλεψε απέναντι στην Γουινέα ωστόσο δεν τα κατάφερε χάνοντας με 1-0. Μία από τα ίδια και για την Ζιμπάμπουε που δέχθηκε γκολ σε «νεκρό» χρόνο, χάνοντας με 1-0 από την Σενεγάλη. Αμφότερες αποτελούν τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δύο, το ματς θα πάει κυρίως στην δύναμη καθώς υστερούν σε ποιότητα. Αναμένεται μία μοιρασμένη αναμέτρηση, pick θα αποτελέσει το Under 1.5 σε απόδοση 2.12.

Μαρόκο - Κομόρες: Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο το Μαρόκο με αποτέλεσμα να πάρει το τρίποντο, με 1-0 απέναντι στην ποιοτική Γκάνα. Όσο για τα Νησιά Κομόρες, έπαιξαν μαζική άμυνα δίχως να μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα, με 1-0 από την Γκαμπόν. Σαφώς και απόλυτο φαβορί στο σημερινό ματς είναι το Μαρόκο. Έχει μεγάλη ποιότητα σαν σύνολο, θα κοιτάξει στο να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο έχοντας βλέψεις για πρωτιά στον όμιλο. Επιλογή ο άσος από ημίχρονο σε απόδοση 1.80.

Γκαμπόν - Γκάνα: Έκανε αυτό που έπρεπε η Γκαμπόν νικώντας με 1-0 τα Νησιά Κομόρες. Από την άλλη πλευρά, η Γκάνα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας στο ντέρμπι του ομίλου με 1-0 από το Μαρόκο. Επιτακτική θεωρείται η νίκη στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων. Περιθώρια «γκέλας» δεν υπάρχουν, δεδομένο ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πρεσάρουν για να βρουν το γκολ από το πρώτο λεπτό. Τίποτα ιδιαίτερο ως σύνολο οι γηπεδούχοι, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι σημερινές επιλογές:

15:00 Σενεγάλη - Γουινέα: Over 1.5 (1.78)
18:00 Μαλάουι - Ζιμπάμπουε: Under 1.5 (2.12)
18:00 Μαρόκο - Κομόρες: 1/1 (1.80)
21:00 Γκαμπόν - Γκάνα: 2 (2.00)