16/01/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Copa Afric (16/01)

Αγωνιστική δράση στο Copa Africa με τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκάμπια - Μάλι: Μπήκε δυνατά η Γκάμπια στον αγώνα καταφέρνοντας να νικήσει με 1-0 την Μαυριτανία. Από την άλλη πλευρά, το Μάλι μπόρεσε επίσης να ξεκινήσει νικηφόρα στην διοργάνωση, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, νικώντας με 1-0 την Τυνησία. Οι τυπικά γηπεδούχοι αν και αποτελούν το αουτσάιντερ μπόρεσαν να εντυπωσιάσουν στο πρώτο ματς. Το Μάλι από την άλλη διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να μας χαρίσουν γκολ, τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το GG στο εξωφρενικό 2.75.

Ακτή Ελεφαντοστού - Σιέρα Λεόνε: Αν και δυσκολεύτηκε, η Ακτή Ελεφαντοστού πήρε εν τέλει τους τρείς βαθμούς, με 1-0, απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα. Όσο για την Σιέρα Λεόνε, έπαιξε μαζική άμυνα παίρνοντας απρόσμενο βαθμό από την Αλγερία, με το ματς να λήγει 0-0. Μεγάλο φαβορί στον αποψινό αγώνα οι τυπικά γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι θα κλειστούν και πάλι στα καρέ τους δίχωςνα πάρουν επιθετικές πρωτοβουλίες. Η Ακτή Ελεφαντοστού θα προσπαθήσει να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα την ξεμπλοκάρει, pick ο άσος από ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

Τυνησία - Μαυριτανία: Τα βρήκε σκούρα η Τυνησία απέναντι στο Μάλι όπου και έχασε με 1-0. Μία από τα ίδια και για την Μαυριτανία που ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, από την Γκάμπια. Χαμηλής δυναμικότητας ομάδα οι φιλοξενούμενοι με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε χαμηλές αποδόσεις ο άσος, δεν θα μπλέξουμε με το ματς.

Αλγερία - Ισημερινή Γουινέα: Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αλγερία η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στην Σίερα Λεόνε, δίχως κάποια ομάδα να μπορέσει να βρει τον δρόμο πορς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, η Ισημερινή Γουινέα ήταν το αουτσάιντερ και φάνηκε στο ματς χάνοντας με 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού. Πάση θυσία νίκη χρειάζεται η Αλγερία που θα έχει σχεδόν όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στην «φαρέτρα» της. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο η Ισημερινή Γουινέα, σε πρώτο πλάνο ο άσος από ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

Οι σημερινές επιλογές:

15:00 Γκάμπια - Μάλι: 1/1 (2.05)
18:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Σιέρρα Λεόνε: 1/1 (2.05)
21:00 Αλγερία - Ισημερινή Γουινέα: 1/1 (1.95)