16/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Colpo grosso στο Μιλάνο, με το 1.87 στο Σάλτσμπουργκ

Καλημέρα σε όλους. 1/2 κάναμε στην χθεσινή μας στήλη καθώς ο Ντε Χέα ήταν καταπληκτικός μη επιτρέποντας στη Μπράιτον να σκοράρει. Σήμερα θα μας απασχολήσουν και πάλι δύο σημεία, πάμε να δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου στις 22:00. Σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται σε Σάλτσμπουργκ. Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα ενώ έκανε μία mini έκπληξη στους ομίλους του Champions League με αποτέλεσμα να βρίσκεται στους «16». Βέβαια, στάθηκε άτυχη στην κλήρωση καθώς απέναντι της έχει ένα από τα μεγαθήρια του θεσμού. Η Μπάγερν Μονάχου προβλημάτισε στο τελευταίο ματς χάνοντας με 4-2 στην έδρα της Μπόχουμ ωστόσο άλλο το πρωτάθλημα άλλο η Ευρώπη. Σήμερα, περιμένω ένα ματς με πολλά γκολ από τις δύο ομάδες. Δεν αναμένεται να αλλάξει game style ο κόουτς Γιάισλε που θα παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-3-3. Ανταμού και Αντεγέμι μοιάζουν ασταμάτητοι έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ποιοτικών συλλόγων ενώ ο Άαρονσον σε ρόλο δεκαριού θα πραγματοποιήσει κάθετες κινήσεις παίρνοντας προσπάθειες προς την εστία. Από την άλλη πλευρά, σημαντικές οι απουσίες των Νόιερ, Γκορέτζκα, Ντέιβις ωστόσο ο Νάγκελσμαν έχει το ρόστερ για να καλύψει έστω και προσωρινά τα κενά που θα δημιουργηθούν. Φουλ επίθεση και από τους φιλοξενούμενους που θα επιδιώξουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο και όλας ματς. Run n gun παιχνίδι από τους Γερμανούς, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο σταρ Λεβαντόφσκι ενώ προσπάθειες από τα άκρα θα πάρουν οι Σανέ, Κόμαν και Γκάνμπρι. Σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Μιούλερ, είναι ένας πανέξυπνος παίκτης που δημιουργεί συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 3.5 σε απόδοση 1.87.

Συνέχεια με το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Ίντερ και Λίβερπουλ, την ίδια ώρα. Δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ιντζάγκι ενώ η απουσία του Μπαρέλα στο σημερινό ματς κρίνεται κομβική. Ο Ιταλός θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στην μεσαία γραμμή καθώς κανείς άλλος παίκτης δεν διαθέτει τα τρεξίματα του στο ρόστερ. Η Λίβερπουλ θα παίξει έξυπνα. Ο Κλοπ θα προσπαθήσει να τρέξει στην αντεπίθεση με τους ποιοτικότατους Ζότα-Μανέ-Σαλάχ στο 4-3-3. Δείχνει να κατέχει την τέχνη του γκολ ο Φαμπίνιο που θα προωθείται ενώ ο Αλκάνταρα με τον Χέντερσον θα επιδιώξουν να κοντρολάρουν το παιχνίδι μπροστά από τα στόπερ. Αφελής μοιάζει η Ίντερ την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν καθώς τα ανεβάσματα των Πέρισιτς και Ντάμφρις αφήνουν κενά από τα άκρα πουδεν μπορούν να καλύψουν οι Σκρίνιαρ και Μπαστόνι. Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.15.

Οι προτάσεις της ημέρας:

22:00 Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου: Over 3.5 (1.87) / Stoiximan - 10 units
22:00 Ίντερ - Λίβερπουλ: 2 (2.15) / Stoiximan - 7 units