13/07/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Bundesliga - Στοίχημα: Μετά τη Μπάγερν Μονάχου... το χάος!

Μακροχρόνια στοιχήματα Bundesliga. Σέντρα στις 5/8 για τη Bundesliga, με τις ομάδες να συνεχίζουν τις κινήσεις τους πάνω στο μεταγραφικό παζάρι. Θα σπάσει η κυριαρχία των Βαυαρών; Υπάρχει κάποιο άξιος διεκδικητής να... χτυπήσει την ομάδα του Νάγκελμσαν; Πάμε να δούμε ορισμένες αποδόσεις σε μακροχρόνια στοιχήματα που είναι ήδη διαθέσιμα! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ BUNDESLIGA

Μπάγερν Μονάχου

Αγόρασε τα «πουλέν» 

Η κατάκτηση της Bundesliga από πλευράς Μπάγερν Μονάχου, κάνει μια σεζόν να φαίνεται επιτυχημένη; Σίγουρα είναι ο no1 στόχος για τους Βαυαρούς, κάθε χρόνο, όμως ψάχνουν μια διάκριση στο Champions League, διότι τους έχει λείψει τόσα χρόνια το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Πέρσι, αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παγώνοντας το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Στο πρωτάθλημα, προχώρησε εκ νέου σε έναν υγιεινό περίπατο. Δεν είχε αντίπαλο, κανένας ανταγωνιστής δεν διεκδίκησε τον τίτλο στα ίσα, μέχρι το τέλος. Στα μεταγραφικά, ενισχύθηκε έξυπνα και σημαντικά.

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Πρώτα απ’ όλα, η Μπάγερν Μονάχου έκανε δικό της τον Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ, ήτοι έναν ποδοσφαιριστή που θα της δώσει ποιότητα, τεχνική και ταχύτητα στην επιθετική γραμμή. Απέκτησε τους Μαζράουι (μπακ) και Χράφενμπεργκ (μέσος) από τον Άγιαξ. Αγόρασε από τον «Αίαντα» τους πιο πολύτιμους (και με σημαντικό potential) ποδοσφαιριστές. Το θέμα με κωδικό όνομα: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο Πολωνός super-star θέλει Βαρκελώνη (θα υπάρξει update), αλλά ο σύλλογος δεν δέχεται τις προσφορές. Εξάλλου οι Βαυαροί λειτουργούν με ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο σε τέτοιου είδους ζητήματα, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ικανοποιηθούν πλήρως οι απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Η Μπάγερν συνεχίζει με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι της. Ακόμη μια ευκαιρία στον νεαρό προπονητή, ο οποίος άφησε εξαιρετικό δείγμα γραφής με τη Χόφενχαϊμ, προ διετίας. Μόλις στο 1.16 (!!) η τιμή για την πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος, συνεπώς δεν υπάρχει καμία αξία. Στο 8.50 να τερματίσει κάτω από τη Ντόρτμουντ στο μεταξύ τους H2H. Δύσκολο, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Βαυαρών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά όπως και να ‘χει, η τιμή είναι υψηλή!

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Στόχος η ενίσχυση και η σταθερότητα για τις «μουστάρδες»

Παίρνει παίκτες, τους γαλουχεί, κι έπειτα δεν μπορεί να αντισταθεί στις προτάσεις. Έτσι έγινε και με τον Έρλινγκ Χάαλαντ (φορ). Ο Νορβηγός πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι, στο deal του καλοκαιριού μέχρι στιγμής, για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Ντόρτμουντ χάνει έναν ποδοσφαιριστή που την έβγαλε από δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Έφυγε ένας παίκτης που έδινε αίγλη και δυνάμωνε το brand του συλλόγου, σε όλα ματς. Βέβαια, πέρασε ορισμένο καιρό τραυματίας, κι εκεί ήταν που η Μπορούσια άρχισε να χάνει διαδοχικά βαθμούς στη Bundesliga. Αποχώρησαν και οι Ζαγκαντού (στόπερ), Μπίρκι (κίπερ) και Βίτσελ (μέσος). Αποκτήθηκαν οι Ζίλε (στόπερ), Αντεγέμι (φορ) και Αλέ (φορ). Ενισχύθηκε σημαντικά και έξυπνα. Οι οπαδοί ήθελαν κάτι καλύτερο στη θέση του προπονητή. Ο τεχνικός Έντιν Τέρζιτς χαίρει εμπιστοσύνης του συλλόγου και συνεχίζει κανονικά, με τον βοηθό του Πίτερ Χέρμαν, παρά το γεγονός πως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, την περσινή σεζόν και το δίδυμο στον πάγκο… δεν έπιασε. Όσον αφορά τις αποδόσεις, όπως προαναφέρθηκε, βρίσκεται στο 8.50 το γεγονός η Ντόρτμουντ να τερματίσει πάνω από τη Μπάγερν Μονάχου και στο 9.00 για να κατακτήσει τον τίτλο! Σε απόδοση φαβορί στο H2H με την Λειψία, μόλις στο 1.50, μιας και ενισχύθηκε σημαντικά μεσοεπιθετικά. Ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Οι υπόλοιπες

Τετράδα, «ασπιρίνες», διπλασιασμός

Γι’ ακόμα μια σεζόν θα παλέψουν για έξοδο στο Champions League αλλά και για μια συμπαθητική πορεία στη Bundesliga οι υπόλοιπες. Κάνουμε λόγο για τη Λειψία, τη Λεβερκούζεν και τη Γκλάντμπαχ. Αναφέρονται οι ομάδες κατά σειρά, σύμφωνα με τις αποδόσεις για κατάκτηση του τίτλου. Η Λειψία στο 15.00, η Λεβερκούζεν στο 40.00 και η Γκλάντμπαχ στο 100.00. Θα δούμε κάποια έκπληξη τύπου… Βόλφμπουργκ με Γκραφίτε – Τζέκο (ποιος το θυμάται, να σηκώσει το χέρι στο instagram του betplanet με ένα follow κι ένα μήνυμα). Μερικές κάνουν δυναμικές εκκινήσεις και δημιουργείται μια ατμόσφαιρα βάρους και πίεσης, άλλες, παρουσιάζονται εκτός τόπου και χρόνου. Δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις ομάδες από τη 2η –παραδοσιακά- θέση και κάτω. Πάντως, το να τερματίσει στην τετράδα η Λεβερκούζεν πληρώνει στον διπλασιασμό (2.00).

Η Bundesliga κάνει σέντρα στις 5/8 και στο bet-planet.gr θα βρίσκεται συνεχώς προγνωστικά και ροή για τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q